Rozměry (92*19*55 cm)
Podlahový vysavač Electrolux PowerForce EPF61RR č. - No mockrát jsem jej nepoužil:),mám i nějaký náhradní sáčky k tomu. Vysával fakt dobře, byl jsem s ním spokojený a ani tolik nedělal rámus. Doporučuji.Mám ho ho cca 4 roky.
sáčkový vysavač indikace plného sáčku regulace výkonu příkon 700 W hlučnost 76 dB 9m akční rádius omyvatelný Hygiene Filter 12 6m kabel parkovací pozice teleskopické nastavení délky trubice příslušenství: hubice DustPro, štěrbinová hubice a hubice na čalounění
Ikea Jules chair/ikea jules židle - použitá, byla na balkonu, nicméně pořád slouží a určitě najde na nějakém balkonu, sklepě či kdekoli využití.
Závěsný organizér IKEA žlutý - 6 přihrádek - Poslouží dobře do skříně nebo na okno
Žehlící prkno + žehlička 350 Kč - Prkno jsem kupoval v Kauflandu před 2 roky, žehlička i prkno menší, ale na občasné žehlení ne mnoha věcí naprosto dostačující. žehlička napařuje i kropí. Oboje plně funkční
Sada 4 košů - Já to měl na komodě v ložnici a taky v koupelně na voňavky a podobnou převážně drogerii