úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DAANJE
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha Stodůlky : 9 inzerát
bytu Praha : 1 inzerát
Pronájem Praha : 1 inzerát
Velká : 1 inzerát
Stodůlky : 13 inzerát
Praha : 399 inzerát
bytu : 1 inzerát
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem bytu 3+1 70m2, Praha 5 Stodůlky (Velká Ohrada)
Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 3+1 (70m2) se zděným jádrem, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží udržovaného panelového domu s výtahem v ulici Drimlova, na Praze 5 – Velká Ohrada.
Volné od 1.10.2022
Dispozice:
předsíň, koupelna s vanou, samostatné WC, kuchyně s jídelním koutem propojená s obývacím pokojem, dva samostatné pokoje, komora.
Byt je vybaven velkou kuchyňskou linkou s el. troubou, varnou deskou, myčkou nádobí, lednicí.
V předsíni i v jednom pokoji jsou vestavěné skříně. Vyzděné jádro, plovoucí podlahy nebo dlažba. Zasklená lodžie s výhledem do vnitrobloku.
Byt je částečně vybaven: kompletně zařízená ložnice, sedačky v obývacím pokoji, vestavné skříně, jídelní stůl, vybavená komora druhou malou kuchyňskou linkou, rolety/žaluzie na oknech, pračka, nové protipožární vchodové dveře.
V blízkosti je veškerá občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost do centra Prahy (metro B - Lužiny 10 min. chůze, metro B – Nové Butovice 5 min. busem). 5 minut do Prokopského údolí.
K dispozici od 1.10.2022.
Nábytek na fotografiích je současných nájemců.
Celková cena: 20.000,- Kč za měsíc + zúčtovatelné poplatky za služby a energie ve výší cca 5000, - Kč
Jistina 25.000,- Kč
Stavba: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý (zateplený, nové výtahy, plastová okna, zasklené balkony, kamery, opečovávaná zeleň)
Vlastnictví: Osobní
Podlaží: 2. podlaží z 7
Užitná plocha:70 m2
Lodžie
k dispozici od 01.10.2022
Možnosti a ceny dopravy
V případě zájmu mne prosím kontaktujte bud zde nebo na tel 602129991
DAANJE
---
---
14:58:57 8.10.2022
+1
VOYAGER
: možná jsem to formuloval nešťastně, ale předpokládám, že převod energii na najemníka je samozřejmostí
VOYAGER
---
---
8:17:45 5.10.2022
1 odpověď
energie se neprevadi na najemnika ?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam