úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
GAABA
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
domě : 1 inzerát
nabízím
Spolubydlení v domě
Sdílené bydlení u rybníka s dalším využitím
Hledám 2-3 lidi ke spolubydlení do staršího, většího domu na Lounsku, kam jsem se nedávno přestěhovala. Takové, kteří jako já mají potřebu udělat změnu ve svém životě, začít tvořit hodnotné věci jak materiální tak i v nehmotných sférách, nebojí se práce a hledají společné harmonické soužití. Jsem v půli rekonstrukce, zbytek bych ráda dotvářela s někým, kdo by se podílel na dosažení konkrétních záměru pro některé prostory. Kromě samostatných pokojů, je tady velká místnost (do budoucna i s terasou) pro společné sdílení, tvoření, kurzy... a sklep, který čeká na dobrý záměr začít v něm něco podnikat, možná kovárna truhlárna, pekárna, keramická dílna....třeba to už víš ty. Dům se nachází v maličkém městečku Vroutek v západních Čechách. Je na velmi dobrém místě: v centru, přímo vedle rybnika, soukromí ze všech stran téměř bez sousedů, pěkný výhled. Zahrada je velká a taky bych se o ní ráda podělila, nestíhám se o ní starat... Pokud tě to osloví, pošlu víc informací, fotek, nebo se přijeď podívat...;)
janaje@atlas.cz
Možnosti a ceny dopravy
Možnost pravidelné spolujízdy do Prahy
POLY_G
---
---
14:18:55 25.11.2022
moc zajimave, pokusim se naplanovat navtevu, zrovna neco takoveho hledam..
GUCA
---
---
15:32:27 3.11.2022
Hledam nekoho do domu v Podboranech xDD
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam