úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LELA
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pronájem Praha : 1 inzerát
Praha : 410 inzerát
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem samostatného pokoje s kuchyňským koutem, Praha 6
Hledám spolubydlícího do dvoupokojového bytu v Bubenči
Nejprve obecně:
Dům stojí v ulici Verdunská, cca 5 minut pěšky od Kulaťáku,10 minut od Hradčanské. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, skládá se pouze ze dvou místností rozdělených malou chodbou. Protože pokoje nemají společnou stěnu, není z jednoho pokoje do druhého skoro nic slyšet. Jediným společným prostorem je malá koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Samotný pokoj je orientován do vnitrobloku a je po celý den prosluněný. Má plochu asi 30 metrů čtverečních a vysoký strop. V současné době zde není žádný nábytek kromě několika starých skříní, polic a kuchyňské linky s dvouplotýnkovým vařičem a dřezem. V pokoji je patro na spaní, které se dá alternativně využít i jako úložný prostor.
K ceně:
Nájem je na lokalitu opravdu nízký; včetně služeb činí cca 6500; zbytek tvoří elektřina + internet, které jsou napsané na mě. Bydlím tu už cca čtyři roky a za tu dobu se nájem (respektive částka za služby) zvýšil jen jednou kvůli vysokým cenám za plyn.
Teď to "ale":
Vše je spíše retro a trochu ošuntělé. Stěny by rozhodně potřebovaly výmalbu a hodil by se i důkladný úklid. To vše by šlo zaplatit z domovního fondu, ale pouze na základě iniciativy nového nájemníka. Majitelky bydlící ve Vídni zastupuje bytná, které je 80 let a není na tom zdravotně nejlíp, takže na organizaci jakýchkoliv úprav zkrátka nemá kapacitu.
Co se povahy spolubydlení týče, hledám spíše někoho introvertního, s kým se nebudeme navzájem rušit a kdo je schopen stejně jako já považovat pokoje za samostatné jednotky, mezi kterými není třeba interakce. Podmínkou je, aby to byl člověk pracující a mluvil dobře česky (už nechci fungovat jako tlumočnice pro domluvu s bytnou). Taky by bylo fajn, kdyby zde netrávil 100 % volného času. Je prostě příjemné někdy přijít do prázdného bytu – já tu třeba většinou celé víkendy nejsem.
Pokoj je již volný k nastěhování, prohlídky jsou možné od příštího týdne. Kontaktujte mě tady nebo na mailu
vavrikova.l@gmail.com
Díky!
VOYAGER
---
---
22:03:44 21.11.2022
patýrko fajn ale dole to je hustej punk..
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam