Dobrý den, hledám byt 1+1, 2kk a nebo 2+1 k pronájmu v Praze. A ráda bych předešla nedorozumění, nevěnovala zájem a pozornost zbytečně nabídce, pro kterou nesplňuji kritéria představám o ideálním zájemci ke spokojení obou smluvních stran, neboť jsou perspektivnější činnosti, kterým lze ušetřený čas věnovat, proto bych Vám o sobě řekla pár slov.
Já a můj životní chlupatý parťák, se už nějaký ten čas, snažíme sehnat vhodné a finančně dostupné bydlení. Jedná se o pejska středního vzrůstu, který je velice inteligentní a přátelský k lidem a rovněž k jejich mazlíčkům. Jmenuji se Barbora Zábranská a je mi dvacetosum let. A sama na své náklady žiji, už desátým rokem na průměrné úrovni života. Za tu dobu jsem vystřídala bydlení pouze jednou kvůli mému zaměstnání. Mé příjmy spolehlivě pokryjí měsíčně 15 000 (včetně poplatků) a jsem schopna složit vratnou kauci ve výši jedno měsíčního nájmu, aniž bychom musela nějak omezit naše pravidelné výdaje.
Náš klid je pro nás velmi důležitý a ohleduplnost k druhým nám není cizí a stojíme o přátelské a klidné vztahy s ohledem na vzájemnou toleranci a respekt. Stejně tak nám záleží na vzájemných sympatiích s budoucím panem domácím. Oboustranné férové jednání je pro nás důležité pro uzavření dohody.
Pokud vyhovujeme vaším kritériím vhodného kandidáta, neváhejte mě kontaktovat na tel.: 702832679 případně prostřednictvím emailu: bara.bafuna@gmail.com. Těšíme se z vašeho případného zájmu shodným s tím naším. S velkým potěšením se s Vámi poznáme osobně při prohlídce bytu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Barbora Zábranská