úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CADDY
reference:
+11
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Dell Latitude : 1 inzerát
Rugged : 1 inzerát
Latitude : 1 inzerát
Dell : 1 inzerát
nabízím
Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet, i5/8GB/128GB
Super odolný stroj ve stavu nového, profi záležitost (zrovna nedávno jsem ho viděl ve zprávách v rukou hasiče :), bez závad, hezky běží
Mám tu jednu lahůdku – odolný tablet (ale vnitřnosti jsou spíše notebook) od Dellu. Je sice z půlky roku 2018, ale dlouho jen ležel bez využití a až poslední cca rok ho mám v kuchyni, kde si na něm pouštím občas něco k vaření :) Tím pádem je jako nový, bez jakéhokoli poškození (kromě jednoho vrypu v gumě u ovládání krytky přední kamery), bez jediného škrábnutí na obrazovce, a zároveň reálně běžel několik desítek, max nějakou tu stovku hodin a nidky nebyl používán venku či těžkých podmínkách. Je to pro takové zařízení ostudné nevyužití a třeba se někomu bude hodit :)
- odolný, prošel vojenským testováním třídy MIL-STD 810G, vydrží tedy nějaký ten naráz, kapalinu i prach. Vše přizpůsobené náročným podmínkám a eventualitě ovládání v rukavicích. Základní tlačítka podsvícená (a oceňuji zejména dedikovanou klávesu na zamykání otáčení displaye). Na to, jak vypadá, je příjemně lehký. Materiály jsou velmi příjemné na dotyk a kvalitní.
- sloty na dvě baterie vyměnitelné za chodu, navíc každá má i vlastní externí indikátor, takže lze zjistit u vypnutého zařízení její stav. Pozor, prodáván je kus s jednou baterií (26 Wh), druhý slot je volný. Stav baterie je výborný, nemám to moc vyzkoušené, ale tu hodinu až dvě při puštěném streamu videa dá v pohodě. Pro delší výdrž je možné přikoupit druhou.
- Full HD 11.6" display, matný, viditelný i na světle, dotykový (i v rukavicích), možnost použít na ovládání pero (vložené do příslušné šachty na zadní straně).
- kamera vepředu i vzadu, obě s krytkou, zadní i s diodou
- WiFi, Bluetooth, GPS
- procesor i5-6300U, 8 GB RAM DDR3, SSD 128 GB M.2 SATA (běží plynule a bez problémů)
- originální Windows 10 Professional, originální nabíječka
Předání buď Břeclav, případně o víkendu jedu do Pardubic (odkud by možná mohla spojka i do Prahy), jinak možná i Zásilkovna :)
A v případě, že to pomůže, dovedu i fakturu :)
Možnosti a ceny dopravy
možno další lokality dle domluvy (Praha, Pardubice), případně Zásilkovna
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam