úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZYAN
reference:
+4
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
120 : 3 inzerát
200 : 16 inzerát
nabízím
Mercedes C 200 Kompressor W 203 sedan, 3/2002, 120 kW
Prodám Mercedes C 200 Kompressor W 203 sedan, 3/2002, černá metalíza, paket Classic (dvojzónová manuální klimatizace (Funguje!), 7 airbagů, 6 stupňová manuální převodovka). Dvoulitrový benzinový čtyřválec válec s kompresorem o výkonu 120 kW, který funguje pěkně. Nájezd 23X XXX Km, druhý majitel.
Mergla jsem si v roce 2019 pořídil jako káru na Gumbalkán, ale nakonec jezdíme s Audi 80 a tohle mi zůstalo na běžné ježdění. Teď ale mám dvojčata, sedan už nestačí a moc s ním nejezdím.
Tento zázrak německé technologie jménem Mercedes C 200 Kompressor W 203 sedan byl vyroben březen 2002 v smaragdově černé metalíze. V průběhu let byl původní lak doplněn elegantní rzí, která povětšinou odolala mým pokusům o opravu.. Medvěd je v paketu Classic (dvojzónová manuální klimatizace (Funguje!), 7 airbagů, 6 stupňová manuální převodovka). Srdcem je dvoulitrový benzinový čtyřválec válec s kompresorem o výkonu 120 kW, který funguje pěkně. Nájezd 23X XXX Km. Prvním vlastníkem byla Rumunská ambasáda :-D, já jsem druhým majitelem.
Interiér je černá kůže a dřevo. Příslušenství Auto je na plechových discích s celoročními pneumatikami, které sice ještě mají vzorek, ale už jsou staré a doporučuji vyměnit. Vady Auto má vzhledem k svému stáří mimo vizuálních i funkční vady, konkrétně lanko k ruční brzdě je vytahané a ruční brzda proto brzdí jen slabě a nedrží do prudších kopců, pružina u předního levého kola je na konci prasklá (sedí to v misce uložení, vrže to, ale normálně funguje). Dále je to klasika Mercedesů z těchto roků - v zámku pravých předních dveří zlobí pružinka a ne vždy se zamkne na poprvé, zlobí ukazatel paliva v nádrži, tankuji podle ujetých kilometrů a také koroze na dolejšku zadních dveří a okolí. Cena 25 K autu jsou 2 klíčky, sada plechů, rezerva, koberečky, náhradní maska, náhradní gumové koberečky, nové lanko pro ruční brzdu a náhradní zámek k spolujezdci. Baterka i starter jsou cca rok staré.
Možnosti a ceny dopravy
Osobní převzetí a přepis v Českém Brodě
ZYAN
---
---
10:18:34 19.6.2023
Stále aktuální, dohoda možná.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam