úvod
témata
události
tržiště
Přístup odmítnut.
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit se
heslo
passkey
Google
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MALLOCH001
Zatím žádné reference.
nabízím
Infrazářič ELÍZ EQH 12 B
Infrazářič - vhodný do bytu, do domu, na chatu, do kuchyně, do koupelny, do garáže a do dílny, topný výkon 1200 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, k umístění na zeď, regulace teploty a tichý režim, vytopí místnost až o 25 m³, se světelnou signalizací provozu, rozměry 16 × 61 × 9 cm (V׊×H), černá barva
Infrazářič - vhodný do bytu, do domu, na chatu, do kuchyně, do koupelny, do garáže a do dílny, topný výkon 1200 W, 2 nastavitelné úrovně vytápění, k umístění na zeď, regulace teploty a tichý režim, vytopí místnost až o 25 m³, se světelnou signalizací provozu, rozměry 16 × 61 × 9 cm (V׊×H), černá barva
Koupeno cca před rokem a půl s myšlenkou instalace do zmrzlé koupelny. Nikdy jsem se k tomu ale nedostal. Zářič plně funkční. Zapnut byl jen dvakrát - když jsem si ho pořídil a teď.
https://www.alza.cz/eliz-eqh-12-b-d6150248.htm?kampan=adwsda_domaci-elektro_dsa_all_domaci-elektro_zachytna_c_9062909___526992212366_~76226240043~&gclid=Cj0KCQjwk96lBhDHARIsAEKO4xaPipM-IrM_woar12UQy1t-tlk9vugNOX6fK5juLmrryL6KJG7bWaUaAh9tEALw_wcB
Možnosti a ceny dopravy
Nymburk a okolí.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam