úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KALIBAN
reference:
+12
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
GPU : 1 inzerát
nabízím
Herní počítač s vodním chladícím okruhem CPU i GPU s 3070ti
Ahoj, dostavil jsem další projekt. Chtěl jsem zkusit něco na otevřeném ThermalTake casu. Tentokrát byla hlavním směrem stavby výsledná cena, Která se podařila udržet snesitelná. (custom loopy přidají většinou tak 10-15tisíc k ceně počítače)
Tady je výsledek.
Dám rychlou specifikaci, pro delší čtení scrolluj dolů.
✅GPU: Evga Geforce 3070 Ti 8gb RAM - s vodním blokem Alphacool
✅CPU: AMD Ryzen 3700x - starší, ale dostatečně výkonný procesor k 3070ti super volba
✅Motherboard: Asus TUF Gaming B550-PLUS záruka alza, koupený měsíc zpátky, desek které mají konektor na čidlo teploty je jako šafránu.
✅Paměti: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3400MHz CL16 Renegade RGB 1Gx8 - alza, měsíc stará
✅Disk 256gb Samsung EVO 980 čistě na systém + 2 TB 7200ot plotnový disk. Strasně se mi líbí jak je tam jak pěst na oko. LZE HO OKAMŽITĚ demontovat a nahradit M2 1TB diskem
✅Zdroj: Corsair RM650 ideální poměr cena výkon pro 3070ti
✅Case : Thermaltake Core P5 Tg Ti - krásnej kus technologie. skvělě se do toho stavělo, dá se pověsit na zeď nebo položit, ale to bych s tím loopem dělal velmi opatrně
https://www.thermaltake.com/core-p5-tg-ti.html
✅ Chlazení:
420mm radiátor + 3x 140mm větráky. Na 35 procent rychlosti bez problémů chladí a nejsou vůbec slyšet. Počítač je v Idle naprosto tichý, pod loadem je slyšet hlavně zdroj.
pumpa EKWB, blok GPU a CPU RGB Alphacool RGB ,
všechny fittingy alphacool, výpustní ventil, tentokrát i větrací na úplném stropu počítače, čidlo teploty připojené na desku a větráky ovládány v závislosti na teplotě kapaliny.
Teploty:
CPU má 58 v loadu, GPU kolem 60ti , víš nejde, teplota vody se zastaví na 39 stupních i pod max loadem i když větráky jedou na pomalé (takže tiché) otáčky. Bez loadu by se to mohlo uchladit na vypnuté větráky, ale je divný tam mít zastavený ty větráčky. Dá se lehce nastavit na naprostý ticho,
Logitech Speaker System Z906 + Creative Sound BlasterX AE-5 PlusSoundblaster
Klávesnici s myší případně taky, je to na domluvě, cena za holý počítač.
aktuálně je v loopu destilka, mám na výběr čirou, červenou nebo fialovou mystic fog kapalinu , zcela na volbě budoucího majitele.
Osobně v Praze, do 100km dovezu za kafe a pokec.
Díky za pozornost.
p.s. pro nyx litr sleva :)
ALI_GATOR
---
---
10:50:25 9.10.2023
+1
Moc pěkná práce! Kdybych neměl nově pořízeno, tak do toho jdu!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam