úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BRETA
TOMVYN
Slavnost čarodějnic a Valpuržina noc (30. dubna –
Očišťovací rituály, oživení dávných zvyků, rituály živlů, kolébka čarodějnic, šamanské techniky. V reji tance za doprovodu bubnů přivítáme příchod máj
Probehne nekolik ritualu. Ocista zemi, vodou, vzduchem a ohnem. Zejmena ocista vzduchem (slavna Borisova houpacka/kolebka carodejnic) a pruchod ohnivym kolem stoji za to, to ma fakt silu.. U vody a zeme si zase prijemne zablbneme.. ;o)
Probehne samozrejme 'obradni' staveni majky - devcata udelaji kruh, kluci porubou stromek a pak se to rukou spolecnou a nerozdilnou postavi vsechno dohromady..
no a samozrejme bude nejaky to bubnovani, tancovani okolo majky, libani pod stromem (na vyber jsou jablone, tresne, vse v kvetu ;o), urcite nejaka cesta do podsveti a urcite neco navic..
Pokud vam bude neco nejasnyho, klidne me kontaktujte do posty (TOMVYN)..
Jo a pro to, aby se mohlo nakoupit v predstihu pro planovany pocet lidi jidlo, je dobre se dopredu Borisovi nahlasit..
Pokud se nic nezmenilo, cena by mela byt neco pres 1.000 za prodlouzeny vikend (jidlo i akce, ubytovani)-upresnim
A jeste k ubytovani - ve vlastnich spacacich.. jidlo vegetariansky a naprosto šmakézní
TOMVYN
---
---
10:20:22 13.4.2009
ERIDANI
:
SHKRK
:
bando spatna.. tam uz to urcite znate.. ;o)))
no jo no.. je to celkem žádanej termit.. tak priste.. kdyz mrknete na stranky, tak akci tam par je.. ale je fakt, ze zrovna carodky jsou jednou za rok a stoji to za to.. ;)
SHKRK
---
---
21:32:50 12.4.2009
ERIDANI
: jj to je prece jasny:)
ERIDANI
---
---
13:49:32 12.4.2009
Já už to mám jasné -
[ Goblinarium / festival / 30.4.2009 / CR - Plzensky kraj - ATC Habr u Volduch (www.habr-sterner.cz) ]
TOMVYN
---
---
2:15:21 12.4.2009
skoda.. nu coz.. za rok to bude znova ;o)))
ATEBAZILE
---
---
18:11:13 11.4.2009
to zni dobre :) hlavne ten pruchod ohnivym kolem, skoda ze jsem ve Spainu ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam