úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MARTYMARTY
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
náhradní díly : 2 inzerát
díly : 3 inzerát
náhradní : 2 inzerát
příslušenství : 2 inzerát
nabízím
Dron + příslušenství + náhradní díly
Nabízím k prodeji (dohromady či po částech) drona + příslušenství + náhradní díly, které k tomu mám. Je to poněkud staršího ražení (pořizováno 2018/19), ale minimálně brýle a ovladač jsou snad stále aktuální, popřípadě by další součástky mohl využít někdo pro svůj stroj z obdobné doby.
Jednotlivé kusy:
Brýle Aomway commander goggles v1
Vysílač FrSky Taranis Q X7 Mod2 černý
Armattan Quads Rooster 5 inch frame + pár náhradních křídel
6x BrotherHobby Returner R5 2306 2450KV (dva nepoužité záložní, 4 na dronovi)
5x Racerstar RS30A V2 (jeden záložní nepoužitý, 4 na dronovi)
1x Matek 5.8G 40CH 25/200/500mW switchable Video Transmitter VTX-HV with 5V/1A BEC Output for RC FPV Racing Drone (na dronovi)
2x Holybro Kakute F4 AIO All in One V2 Flight Controller STM32 F405 MCU Integrated PDB OSD for RC Drone (1 záložní nepoužitý, 1 na dronovi)
Přijímač Frsky XSR (na dronovi)
Několik nerozbalených sad vrtulí DALPROP Cyclone T5045C
Několik nerozbalených antén Foxeer 5.8G 3dBi TX/RX RHCP Omni FPV Antenna RP-SMA Male/SMA Male
Halda dalších drobností - kabely, odpory, apod., viz foto, případně možno projít osobně.
Asi jsou někde ještě nějaké články (možná ale už skončily ve sběrňáku a stejně bych je spíš teda nebral/nedával, po takové době, byť jsem je uskladňoval rozumně nabité) a zdroj k nabíjení/balancování (ISDT Q6 Lite 200W 8A MINI Pocket Battery Balance Charger for 2S-6S Lipo Battery) tak v případě zájmu mrknu, ale teď v bedně se zbytkem jsem to nenašel / není to na fotkách.
Cena/prodej:
Pokud máte o něco z toho zájem, ozvěte se a nabídněte adekvátní částku (třeba vysílač a brýle jsou zcela v pohodě, nějaké nepoužité náhradní díly taky, ale dron s osazením většinu z mých pár desítek letů skončil crashem, takže podle toho vypadá a logicky to ovlivní cenu) a nějak se dohodneme.
Samozřejmě očekávám, že se sejdeme a mrkneme na to spolu a ověříme funkčnost (well, kde/jak to půjde). Pokud se najde hrdina, kdo by to chtěl vzít sakumprásk, tak mi to udělá radost, ale asi to úplně neočekávám... :-)
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam