úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
Můj mýtus - sebepoznávací, imaginativní a narativní práce s mým příběhem
Tento workshop nabídne skladbu sebepoznávacích technik, řízenou imaginace, narativní přístup, bubnování pro radost, sílu společného sdílení v bezpečném prostoru a domácí úkol :).
Jsme nositeli životních příběhů a naše nahlížení na ně se v průběhu života vyvíjí. Během tohoto workshopu budete mít čas na sebe, podívat se na svůj příběh skrze sebereflexivní, narativní techniky, řízenou imaginaci. Pomocí těchto technik pro vás bude otázka „Kdo jsem?“ snáz zodpověditelná, a to je užitečný předpoklad pro vytváření příběhu, který vás teprve čeká. Skrze zmíněné techniky získáte řadu indicií, zjištění, které jsou nápomocné vašemu sebeuvědomění, seberealizaci.
Komu? Komukoliv, kdo se chce o sobě dozvědět více, pracovat na sobě skrze zmíněné techniky, a tímto způsobem o sebe pečovat.
Kdy? Neděle 3.3.2024, 9.30 - 16.30
Kde? komunitní prostor v ulice Kandertova, Praha 8
Kolik? max. 10 osob, příspěvek 500 - 1000 (podle vašich možností)
Jak? Potvrdíte-li svou účast v této události, další informace k workshopu se dozvíte ve skupinovém chatu
Kdo workshop povede?
Jsem sociální pracovník mnohaletou praxí v sociální službách a jejich managementu, se vzděláním v různých oblastech (motivační rozhovory, koučovací techniky, manažerské dovednosti, atd.), praktikující několik let meditaci, který se od dospívání zajímá o transpersonální psychologii/změněné stavy vědomí a jejich smysl a využití ve prospěch člověka. Toto vědění a dovednosti stále prohlubuji a rád se o ně podělím s vámi.
„V aktivní imaginaci jde tedy stále znovu o konfrontaci toho, co si já myslí a toho, co bytostné Já ví.
...
„Imaginace hovoří za božskou jiskru v člověku.
...
Imaginace je emanace shůry, je to doslova sestup duše světa do každého z nás.“
https://www.databazeknih.cz/knihy/aktivni-imaginace-prace-s-fantazijnimi-obrazy-504157
Narativní přístupy vycházejí z toho, že je identita člověka formována vyprávěním a příběhy. Předpokládá se, že vyprávění příběhu formuje osobnost člověka, kterému vyprávění pomůže posoudit svůj příběh a nahlížet na něj různými způsoby.
https://wiki.knihovna.cz/index.php?title=Narativn%C3%AD_p%C5%99%C3%ADstupy_v_psychoterapii
TORI
---
---
18:48:39 7.4.2024
Vítejte a ať se vám tu líbí.
Můžete pozvat své přátele.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam