úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
FONTAN
reference:
+18
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Free : 1 inzerát
pytel : 1 inzerát
nabízím
Boxovací pytel Everlast Powercore Free (volně stojící)
Boxovací pytel EVERLAST Powercore Frestanding Heavy Bag
Jeslti něco splňuje popis "nevhodný dárek", tak je to tento stojící boxovací pytel. Zároveň je to dlouho a dlouho nepoužívaný a tedy i neopoužívaný dárek. Koupený asi před 4 lety mojí ženou, abych si mohl trénovat doma.
Nápad skvělý, ale
* při naplnění vodou ho každý úder dospělé osoby mírně nakloní (písek v něm nikdy nebyl)
* mírné naklonění se napraví a pytel se vrátí do původní polohy
* to však v bytě na parketách či dřevěných prknech způsobí opravdu hluk (vyzkioušeno ve dvou bytech...)
* a to způsobí, že jsem ho nepoužíval a sloužil jen jako odkladiště oblečení, dětí (občas po něm lezly) a žena (i já) do něj párkrát udeřila, když byla naštvaná (ať už na mě nebo na děti nebo na něco úplně jiného) - na to byl užitečný, ale po posledních změnách v bytě už pro něj není fyzické místo
tj. na pevné podlaze (třeba beton) může udělat "dětem" hodně radosti a možná s písekm i dospělému - to však nemám ověřené - do bytu opravdu nedoporučuji (teda dětem asi stále ok, ale dospělý s tím fakt nadělá strašně rámusu)
jediné stopy času jsou vidět na některých šroubech, které uchycují nohu pytle k základně a které zřejmě občas přišly do kontaktu s vodou takže je na nich trochu rzi - ale je to "uvnitř" základny
v ceně je i imbus na šrouby, protože hlavy šroubů mají americký rozměr a sehnat správný (poté, cojsem originální omylem vyhodil) byla docela radost
původní cena byle kolem 7000+ (allegro ho prodává za 14 což je teda úplnej nesmysl -
https://allegro.cz/nabidka/boxovaci-pytel-everlast-powercore-cernyos-14097800354
)
Možnosti a ceny dopravy
pouze vlastní doprava - teoreticky dokážu převést na Hradčanskou
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam