Syp: Zesik byl zamcenej v aute, nepamatuju se, ze bysme urcovali presnej cas prijezdu, ja vsem djum rikal dojed dohodnem tam,na cim kraci dobu prijedes, tim mensi sance hrani, to je snad logicky, line up na 3 stage nebyl. Navic sobota a nedele slo hrat rano na mainu . . . . stacilo prijit treba este aspon jednou dvakrat, vazne si ani nepamatuju jak vypadas, prace bylo vic nez moc a lidi co sem se s nima potkal taky jak maku. Druha vec je ze sem taky slavil a dojit za nekym kdo nespal celou noc a kalil = nebyl jsem tam jen já ;c) A jako organizace??? Kua prijels na free party, ne se prsit na SOL, jestli jsi urazenej zes dojel na to co tady komentujou lidi jako dobrou akci a nevyslo ti hrani, to si v hlave preber sam, ze si neumis uzivat jinde nez jako star za gramcem. Samo ze mi to mrzi, nebyls sam kdo si neplesk, okolnosti nas nutili se prizpusobovat, jak rika deka, nemel ji kdo delat, zatimco mi tam ve 4 lidech vlali na celte, aby se zastresila hlavni scena, o ktery to bylo predevsim . . . . a to s tim benzinem muhehehé! nenech se vysmát.