úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
FINSON
reference:
+35
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
2020 : 1 inzerát
nabízím
Ghost Nirvana custom 2020 M
Prodám MTB Ghost Nirvana 1x12 velikosti M (na výšku 175 cm / nohu 82 cm)
Prodám Ghost Nirvana 1x12 velikosti M
(mám výšku 175 cm a nohu 82 cm, velikost si když tak zkontrolujte na
https://www.ghost-bikes.com/int-en/nirvana-tour/
v odkazu Find my size vedle nabídky velikostí), ročník 2020,
custom montáž na zápletech DT Swiss M1900, brzdách Magura Thirty2 (kotouče 180 mm vpředu i vzadu, brzdí to hodně dobře) a vidlici Suntour Raidon 34 (zdvih 120 mm), přehazovačka Shimano Deore, ovládání SRAM GX, kliky FSA, kazeta SRAM GX (11 - 50 zubů), řetěz SRAM, všechno chodí, jak má.
Tunil jsem to jako bike na lehčí traily, flowtraily a teď ke konci jako takový řekněme robustnější XC stroj, i proto je bike aktuálně obutý do plášťů Vittoria Peyote. Řídítka jsem na to dal průměr 35 mm. Sedlovka je teď na kole pevná, teleskopku Tranz-X přidám ke kolu zvlášť, pro její instalaci je potřeba přikoupit bowden, jinak funguje v pohodě. Ke kolu přidám sadu náhradních předních brzdových destiček Magura.
Pokud víte, že budete fakt jezdit, můžete si ke kolu vzít do zásoby novou GX kazetu, nepoužitou, a navoskovaný řetěz KMC. Dále ke kolu nabízím dvě sady náhradních plášťů Maxxis, jedny XC Ardent Race a jedny trailovější Ardent (ne Race, ale plnotučný) + High Roller. Najely na kole 100 - 200 km jako tubeless a jsou perfektně umyté. Bike můžete mít s platformami nebo s nášlapy nebo klidně s obojím, můžete k němu mít obludný zadní blatník Zéfal a můžete si vybrat pohodlnější nebo sportovnější sedlo. Nebo vzít obě :-)
Základní cena za holé kolo je 20k Kč, pokud to vezmete i se všemi těmi serepetičkami navíc, bude cena pro Nyx 23k.
Možnosti a ceny dopravy
Osobně: Praha Kbely
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam