úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KULA
reference:
+98
/
-7
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Golf 1.9. : 2 inzerát
Golf : 2 inzerát
nabízím
Golf Variant V., 1.9. 77kw PD
R.V. 11/2008, STK 6/2026, 400 001km
Nazdar,
nabízím svého Golfiniéra.
Je zrezlý, je strašně okopaný Prahou, část interiéru vypadá moc hezky, čast už méně hezky ale není vybydlený (foto doplním).
S autem jezdím Letňany Zličín a kolem Prahy. Teď jsem ale dal 1550km na zátah a prakticky jednu nádrž. Chci tím říct, golfiniér mě nikdy nikde nenechal a vypadá, že bude jezdit ještě nějakou chvíli.
Má nový vejfuk, nové stěrače, filtry a olej. Ale staré brzdy a je teď na zimákách co ještě mají vzorek. Když musím trochu víc zabrzdit, auto brzdí, nejezdí smykem a neblokují se mu kola. Prostě, s autem se dá normálně jezdit.
Klíma klímuje, 4 okna v elektrice, 2x klíč, výhřev sedaček ale! Má úpravu pro nerváky, nejde mu klakson. Můžeš max výhružně blikat.
Motor i když má 400k, jezdí po Praze za 5 litrů, s velkým zapřením okolo Prahy za 4. Sleduji si to BT diagnostikou co mám kalibrovanou přes odběry ze stojanu. Někde krvácí olej, dělá kaňku když stojí přes weekend. Jednou za 2 tisíce km tam pro jistotu dodám 2-3 deci. Jinak to furt hezky jede, troufám si říct že lépe jak 77kw Common Rail 1.6tdi, se kterým občas jezdím. Většinou naskočí na brnknutí, občas musíš chvíli točit ale vždy to v něm bouchne. Mechanik říká, že si to přisává vzduch u palivového filtru, tak než se to tam nějak vypumpuje, musíš +-5 sekund točit.
Hvízdá tomu EGR už asi 50 tisíc km. Jakmile se to zahřeje a nafoukne, prakticky to zmizí. Ale říkám to předem.
STK je ready na prakticky dva roky. Prodávám ho, protože mám už jiné auto. Reálně, je to "stará vražda" co ale funguje. Jestli máš čerstvé papíry, potřebuješ vozit chábry na stavbu nebo rozvážet pizzu a hambáče, jestli chceš vyjezdit zkrátka nějaký zlaťák a nebát se, že to auto dojebeš, tak jsi tady správně.
Za auto jsem chtěl 25, minus přepis, minus evidenčka, minus nafta co nebude do plné nádrže, minus Tvůj šok, že má rezavý prahy a kufr a tu a tam karoserii. Takže si připrav tak 20k. Přepis musí být samozřejmě ofiko, peníze na dřevo nebo rychle QR a kupní smlouva.
Jo a má orig. autorádio s navigací. To už je takový flex z rarity.
Napsal jsem všechny quirk&features abych předal o autě všechno podstatné i méně podstatné!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam