úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
OMV
reference:
+99
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
barefoot vysoké kožené boty : 1 inzerát
vysoké kožené boty : 1 inzerát
barefoot kožené boty : 1 inzerát
barefoot vysoké boty : 1 inzerát
barefoot vysoké kožené : 1 inzerát
černé kožené boty : 1 inzerát
kožené boty : 2 inzerát
vysoké boty : 1 inzerát
vysoké kožené : 1 inzerát
barefoot boty : 1 inzerát
barefoot kožené : 1 inzerát
barefoot vysoké : 1 inzerát
černé boty : 2 inzerát
černé kožené : 2 inzerát
boty : 9 inzerát
kožené : 4 inzerát
vysoké : 2 inzerát
barefoot : 1 inzerát
černé : 5 inzerát
Raven : 1 inzerát
nabízím
LEMS Boulder Boots Raven - černé barefoot vysoké pohodlné kožené boty
Prodám lehoučké barefoot-like kožené boty, které něco vydrží a jsou opravdu pohodlné.Rozumně tenká podrážka, která je velmi flexibilní ale dovolí vám v chladu stát při čekání na zastávce, bez toho, aby vám začly mrznout nohy. Velmi kvalitní kůže, bez membrány - bota přiřozeně funguje a stačí občas otřít a nakrémovat a vydrží velmi dlouho. Koupeny na zkoušku na Vinted, ale netrefil jsem velikost. Výrobcem udávaná velikost 44, za mě blíže k 43. Délka vložky 28cm. Mě jsou moc natěšno. Nerad, ale posílám dál.
Prodám lehoučké! barefoot-like kožené boty, které něco vydrží a jsou opravdu pohodlné. Zero drop. Rozumně tenká podrážka, která je velmi flexibilní ale dovolí vám v chladu stát při čekání na zastávce, bez toho, aby vám začly mrznout nohy. Při delší chůzi po betonu člověk také ocení trochu toho tlumení. Velmi kvalitní černá kůže, bez membrány - bota přiřozeně funguje. Stačí občas otřít a nakrémovat a vydrží velmi dlouho.
Koupeny na zkoušku na Vinted, ale netrefil jsem velikost. Výrobcem udávaná velikost 44, za mě blíže k 43. Délka vložky 28cm.
Mě jsou moc na těšno. Velmi nerad, ale posílám dál. Stav - nošené, ale podrážka absolutně nesešlapaná, kůže neokopaná, tkaničky neošoupané - takže velmi dobrý stav. Kvalita mi přijde, že zde odpovídá původní ceníkové ceně 4990Kč.
https://choboty.cz/produkt/boulder-boot-leather-2/
- zde vypsané vlastnosti
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam