úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MLIKARNA
reference:
+27
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Škoda : 2 inzerát
nabízím
Škoda Octavia 2 1,6 TDI DSG 2012 222 xxx
Pomalu ale jistě nastává čas poslat dál naši Škoda Octavia 2, r.v. 2012, nájezd 222 222 viz foto, kombik, 1,6 TDI, DSG. Žádný žihadlo ani voňavka, vzhled interiéru i exteriéru odpovídá nájezdu, stáří a dvěma dětem. Zároveň je to pořád celkem komfortní a bezpečné auto a hlavně odveze všechno a všechny.
Každý rok servis (olej, filtry, rozvody - klasika) a vyjma téměř kompletně nového DSG (ve 200k, doklady mám) a zadních tlumičů se ani nic moc nevysralo. Jsem druhý majitel, koupili jsme ho v roce 2018 s nájezdem 125k, většinu času jezdilo na dálnici mezi Prahou a Kamenicí, přes den v garáži, přes noc pod přístřeškem (než nám ho shodila lavina).
Má nějaký mouchy - obě zadní světla jsou ťukly (už asi 5 let, na funkci to nemá vliv), kvete kufr, taky už dýl a taky to na funkci nemá vliv ale výhledově to bude chtít opravit. Jinak nějakej tukanec, skrabanec a tak. Automat funguje jak má i když je ten sedmikvalt v kolonách trochu neomalenej. Jinak klakson troubí,stěrače stírají, světlo svítí. Dlouhodobá průměrná spotřeba je 5,6 litru, takže celkem pohoda. STK do srpna 26.
Auto je na plechacich, druhou plechatou sadu přidám ale pneu už budou asi nic moc a už se mi je nechce kupovat.
Pokud by někoho zajímalo víc info, fotky nebo dokonce projížďka, dejte vědět.
Jo a cena + - 130k, rozumný domluvě se nebráním, na prodej nespěchám.
Dík
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam