úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PETINY
reference:
+9
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Ryzen : 1 inzerát
nabízím
Herní počítač s 3090 a Ryzen 9
Prodávám svůj high-end herní PC, přecházím na nějakou dobu na laptop - potřebuju doma místo na další hobby a mít stůl s PC je pro mě aktuálně velký luxus. Prodávám pouze na Nyxu, vážným zájemcům umím přivézt někde na spojnici Praha-Plzeň-Děčín-Hradec. Cena není k jednání. V záruce již není nic, PC jsem stavěl v r.2021, poslední nákup byl upgrade skříně 3/22. Komponentykupované na ex-CZC, věci jako monitor, disky, skříň atd na Alza - k tomu mám faktury. Krabice mám ke všem komponentům včetně case (a monitoru, pokud jej někdo bude chtít). Rozběhne naprosto vše na 2K/ultra 144fps, aniž by se přehříval nebo jinak zlobil.
case Fractal Design Torrent TG RGB s tempered glass bočnicí a oproti stocku dva 180mm Fractal Design Prisma (prostě rgb verze místo defaultu)
- mobo MSI MEG x570 Ace
- CPU AMD Ryzen 9 5950x, 16 jader
- chladič Be Quiet Dark Rock Pro 4
- GPU Nvidia RTX 3090 Suprim
- ram 64GB (2x32), nějaký rychlý :)
- 3xSSD (3x1TB)
- zdroj Corsair 1200W (ano, tolik. Proč - protože se nikdy nezapne chlazení:), opletený kabely + původní kabely (ty jsou do téhle skříně krátké, ale můžou se hodit)
Na ničem se nešetřilo, šlape jak hodinky, nikdy netaktovaný, ani netěžený, můj cíl byl vždycky ultratichý rig.
V případě zájmu umím přidat hezký herní monitor Dell S2417DG
(24", 1ms, 144/165Hz), původní pořizovací cena 11k, tak něco nabídněte...
Možnosti a ceny dopravy
přepravím sám
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam