Ahoj všem,
zkusím sílu Nyxu. Hledám seriózní práci, ideálně na dálku z domova nebo občas z kanclu.
Mám zkušenosti s tvorbou vizualizací ve SketchUpu – z DWG výkresů vytvářím 3D modely budov pro návrhy interiérů a exteriérů. Tuto oblast bych rád dále rozvíjel a zdokonaloval se.
Zajímá mě také střih videa a práce s audiovizuálním obsahem. Přes deset let natáčím a stříhám krátkometrážní filmy a klipy. Některé z nich byly promítnuty na festivalech v ČR i v zahraničí.
Minulé léto jsem absolvoval několikaměsíční (neplacenou) stáž v NFA, kde jsem se věnoval kontrole a doplňování údajů v databázích a tabulkách. Dále už XX let působím jako dobrovolný administrátor na webu ČSFD.
Jsem spolehlivý, pečlivý a mám výborné organizační schopnosti. Umím si dobře naplánovat práci a dodržuji termíny. Rád se učím novým věcem a věřím, že mě ocení především ti, kdo hledají samostatného a zodpovědného člověka.
Budu velmi rád za jakoukoliv příležitost ke spolupráci – alespoň v některé z uvedených oblastí (umím toho samozřejmě víc).
Když tak napište SZ.
Díky moc!
T.