úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SANYTKA
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Domácí : 3 inzerát
nabízím
Domácí bylinkové mazání 🌿
Dobrý den , mam na víc přebytek dvou úžasných masti . Všechny masti jsou vyráběny z olejů a másel , plne bylin a plodů . 1. KOSTIHOJ - Vratič, Kostival , kaštan plod a květ mochomurka červená , CBD kon,
Napomaha při léčbě zlomenin , léčí zánět šlach , kloubů , svalů , tkání .
2. TROŠKU ŠTĚSTÍ VE SMOOLE - smrk. Pryskyřice, heřmánek , měsíček , kopřiva , CBD kon . Hřebíček. LÉČÍ všemožné kožní neduhy , ulevuje od bolesti svalů po fizicke námaze , ulevuje od svědění po kousnutí hmyzem, ničí plísně atd atd atd . Kdo ji zná , ví že je to opravdu uni mast a je naprosto na vše :) taková uni mast 🌿. Do všech masti přidávám Vit E a včelí vosk od místního včelaře u nás na Vysočině 🌿💚
mast má 50g 230,-
30g 150,-
Můžu udělat balíček s andílkem , nebo s přívěskem (+30,-) balíčky vážu ručně dělaný hedvábným provaskem který dělali naší předci před asi 150lety , a mašle je ze stejně starého lýka . 💚🌿
Masti vyrabim 10let , dělám je poctivě , jinak by mě to ani nebavilo.. 💚 dělám je pro sebe , pro svoje děti , pro zvířata, babičky ,dědečky . Když kupujete mé přebytky mastí , pomůžete mi rozvíjet se dal . 🩵 moc moc si toho vážím . Děkuji 🫂 Kelímky (50g) jsou již plechové , a kosmetické plastové (30g)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam