úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TUILE
reference:
+111
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
malovani Praha 20.-21.5. : 1 inzerát
termin 20.-21.5. : 1 inzerát
Praha 20.-21.5. : 398 inzerát
malovani 20.-21.5. : 1 inzerát
malovani Praha : 1 inzerát
rekonstrukci 20.-21.5. : 1 inzerát
termin : 1 inzerát
Praha : 398 inzerát
malovani : 1 inzerát
rekonstrukci : 1 inzerát
nabízím
důkladný úklid po rekonstrukci a malovani - pokoj, koupelna, kuchyň, chodba, umytí oken - Praha 10, termin 20.-21.5.
type: brigade-work / one-time job
* likvidace nanosu prachu z rekonstruovaneho pokoje a spolecnych prostor v byte
* uklid po malovani - seskrabat pripadne barvu z povrchu, kde nema byt
* likvidace pavucin
* vytreni vsech policek (vyndani veci, otreni prachu, umyti veci od prachu, vraceni zpet)
* umyti oken a zrcadel
* plus standardni uklid
shánim někoho na kompletní a hloubkobej úklid společnejch prostor ve sdílenym bytě a jednoho pokoje po rekonstrukci a malování
koupelna - z baterií odstranit nánosy vodního kamene, se skla u sprcháče odstranit vodní kámen, vydrhnout stěny a podlahu koupelny, umejt mísu, vydrhnout povrchy kolem záchoda, vycistit odpady…
kuchyň/obývák - vymést pavučiny, vyprat potahy, vyskládat všechno nádobí a jídlo z polic a police důkladně odmastit (případně mastné nádobí vyskládat do myčky a prošlé potraviny zlikvidovat), otřít všude prach (ze světel…), umejt linku (i pod spotřebičema), zamést, vytřít, vydrhnout podlahu v chodbě
pokoj- odprašnit celej pokoj, několikrát vytřít, v pokoji zůstal během rekonstrukce rošt napostel, ten se musí uvést do použitelnýho stavu
okna a zrcadla - jsou tu dvě špaletová třídílná okna (tzn celkem 12 křídel), velká skleněná stěna, jedno obyčejnétřídílné okno, skleněná střecha (4m2, nutno umýt zevnitř ve výšce ca4m nad zemí, zvenku to třeba mýt není, to umyje někdo jiný) a malé záchodové okénko. plus je tu zrcadlo ca 2m2. nutno pracovat na štaflích.
společné prostory mají ca 25m2., pokoj ca 15m2
na úklid mám veškeré základní vybaveni, chemii jsem ochotná koupit dle preferencí pracovníka.
odhadovanej čas 12-20 hodin.
cenu si predstavuju 180/hod, ale sem otevrena dohode.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam