úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RUTHAN
reference:
+14
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pokud nekdo : 1 inzerát
nekdo : 5 inzerát
pokud : 2 inzerát
rucne : 1 inzerát
sháním
PC rucne delany custom najeci kabely, pokud to nekdo umi..
Ahoj,
potreboval bych nekdo kdo umi udelat jednoduchy custom napajeci kabely. Platba predem, predani staci, kdyz to hodite do postovny schranky bez sledovani, nebo pokud je pro vas jednodusi Zasilkovna, Balikovna..
Cenu nabidnete, at se Vam vypplati se s tim placat.
1) Potrebuju napajeci kabel pro starej Dell Poweredge server 1950, vsude jsou vyprodany, nebo cena dopravy nedava smysl.
Potrebuju neco z 2 pinu na standartni 4 pin (2 piny realne pouzity) molex, pripadne Sata power, co je pro vas jednodussi.
Na co to chci pripojit:
- co jsem goolil tak samice jsem nasel pod timhle nazvem:
Micro Fit Connector female 2 way, nicmene google dava, na tenhle keyboard i jiny podobny kabely, zkousel jsem to hledat podle AWG MicroFit cisla, nebo podle nejakyho Molex cisla, ale neuspel jsem..
Konec:
Pro dell se delal tenhle kabel, ale to je na cely SAS, i s daty, to nepotrebuju, staci mi napajeni:
2) Prodlouzeni napajeciho kabelu od PicoPSu - potrebuju jen prodluzku aspon 30 cm.
Neni to klasicky CPU 4 pin, ten connector je trochu jinej. Je to taky nejakej MicroFIt 4 pin.
Tady je to videt cely zapojeny:
Samozrejme pokud se vam chtelo udelat to vjednom kusu z i s tim DC koncem tim lip, ono jak presto tece 150W (PICO PSu je 150W adapter 190W), tak je videt, ze to za 10 let provozu uz i nejak pripeklo..
Navazuje na to pak tenhle kabel:
https://www.minipc.de/catalog/il/1939
Cenu nabidnete, jestli se vam s tim chce delat tak 2 kusy od kazdyho potesi.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam