• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAKrize středního věku, perimenopauza a další radosti stárnutí Andropauzu tu probíráme taky :)
    Takový ten blbý věk mezi 45-55. Energie a sny spojené s mládím jsou ty tam, pohled do budoucna nabízí chátrání a smrt. Dobrou zprávou možná je, že střední věk je co do pocitu spokojenosti a štěstí nejkritičtější a jednou, pokud se toho dožijeme, se třeba dočkáme zlepšení. Jak tohle období co nejméně bolestivě překonat a jak zvýšit šance na spokojené stáří?
    rozbalit záhlaví
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Vím, že máte spoustu času. Ale existují i pozitivní stárnoucí lidé.

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Doplnuji tabulku od AI.
    Sama mam uz roky zkusenost hlavne s bisglycinatem vecer (uvolnujici efekt je znat) a zkousela jsem i malát rano - ten jsem mela ale praskovej a byl desne hnusnej (na to pozor).
    Aktualne beru tenhle : https://www.beggs.cz/produkt/beggs-magnesium-bisglycinate-380-mg-p5p-complex-14-mg-60-kapsli
    - je fajn, ze je to hodne "cistej" produkt - i bez tech protispekavejch latek

CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Preskripcni omezení tady, pokud to někdo píše jinak, koleduje si o kontrolu zdravotní pojišťovnou, účinky u ostatních dg. nemaj podlozeny data. Jiných lepších forem je hromada, ale jak říkám - nejsou na recept s famou jak je to drahý, tak tolik "nefungujou"

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ECLECTICA: já to mám jako Lister, ale to bys musela znát Red Dwarf díl Crysis, pokud tě postihla krize, tak ten díl můžu jenom doporučit
    ukázka:
    A Midlife Kry-sis | Red Dwarf | Baby Cow
    https://www.youtube.com/watch?v=tEsL-8GzsWI
    EKG
    EKG --- ---
    A je krasne pozorovat, kdo ma tu krizi priznanou, a kdo se jeste drzi marnych nadeji. Nebojte se, kazdeho to postihne, jenom vy takovi nebudete.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam