úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KULA
reference:
+98
/
-7
nabízím
Citroen C4
Hodně libový ale především lidový, s STK do srpna 26. Přecházím na elektro, už ho nepotřebuju.
Nabízím Citroen C4 z roku 2008, nájezd 229 tisíc. Přede mnou ho sedlala postarší paní co ho koupila v Poděbradech a jezdila s ním podél Labe. Potom jsem ho koupil já a jezdil zase podél Labe. 1.4 benzín, žádný turbo, žádný vstřikovače, žádný výkon, 63kw a asi 113Nm.
Z dálky si řeknete, jak hezky ty citroeny zrajou s věkem. Na 10 metrů se Vám furt bude líbit. Hodně zblízka prokouknete, že je po kroupách, že je obouchaný od košíků z obchodů, že se někde odlupuje horní vrstva laku. Na autě jsou 2 místa s počínající korozí, nicméně karoserie jako taková je na svoje stáří nezrezlá, nikde se to auto v prach neproměňuje. Trocha domácí snahy vyřeší zmíněná místa.
Má elektrické stahovačky oken vepředu, autorádio, tempomat a palubní počítač. A tím to končí. Žádný médium z klími ti neuteče, žádný asistenční systémy nemusíš vypínat, žádná masáž.
Používal jsem ho na ježdění 10km tam a 10km zpátky mezi vesnicema. Občas po Praze. Spotřeba dlouhodobě 5.7 litrů.
Motor je orosený ale neteče. Ve Francii neudělali blok a hlavu co by na sebe pasovala. Interiér je čistý, vysátý ale bočnice sedáku u řidiče je natržená. Nicméně sesle je furt pohodlná. Všechny rychlosti jdou řadit hezky a trojka je až překvapivě univerzální stupeň. Auto jde plynule a příjemně za plynem, zkrátka atmosféra. Jízda připomíná krájení ušlechtilého plesnivého sýru. Je znát, že přední kapota je z hliníku, tím chci říct, že je to agilní.
Motor má dělané rozvody. Občas zaskřípají brzdy, sezónu bych s nimi klidně ale jezdil. Občas zaskřípe pružina, ale prasklá není. Mazat to teflonem se mi to nechce, považuji to už za součást zážitku. Ano, je to ten model s loukoťovým volantem a pevným středem. Vždycky jsem to chtěl vyzkoušet a je to vlastně docela v pohodě.
Auto na letních kolech, sadu zimáků na pechových kolech dostaneš ale....ale vzorek už je hodně zoufalý.
Chci ho vzít koncem léta na výměnu oleje - cena 24 tisíc.
Můžeš ho mít hned za 22 tisíc a tenhle servis si udělat za barákem sám.
Jako druhý auto kolem komína, na rozvoz pizzy, zničení začátečníkem je to úplně ideální brk!
KULA
---
---
17:50:39 29.7.2025
Nejhorší místo na karoserii zde:
KULA
---
---
13:35:04 29.7.2025
Fotky doplním!
<<
<