úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
REDSNAKE
reference:
+22
všechny inzeráty uživatele
Přebalovací pult IKEA
300 CZK
Sedačka - vajíčko po dvou dětech
500 CZK
Kočárek ZOPA Quest
2800 CZK
nabízím
Moje žena hledá práci - "JOB WANTED"
Mám i druhý dítě na pár hodin týdně v instituci, tak jsem přemýšlela, co s volným časem. Vymyslela jsem spoustu super věcí, zjistila, že na nic z toho nemám peníze, takže hledám práci 😃Psaní, korektury, copywriting. Ať už z gruntu, nebo jen poladit vaše vlastní výtvory. Opravovala jsem knížku, weby, online kurzy. Psala tiskový zprávy, newslettery, blogový články. Vytvářela popisky k produktům na e-shop. Vedla časopis. Nepoužívám AI, protože jsem stará. Ze stejnýho důvodu neumím sociální sítě (resp. napsat příspěvek zvládnu, ale nerozumím kampaním, trendům a tak).Místo strohého CV* přikládám reference mých nejoblíbenějších klientek 😘Překvapivě ráda píšu o věcech, který mě baví (kultura, ekologie a udržitelnost, ženský témata, osobní rozvoj..), ale když na to přijde, umím psát zábavně i o tom, co mě nebaví. A umím psát i nezábavně, pokud je to z nějakýho důvodu vhodný. Dohoď mi job, ať můžu jít na kosmetiku! Protože, jak už jsem zmínila, jsem stará a je to potřeba 🙄*CV není tajný, pošlu na vyžádání
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam