úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUK
reference:
+21
nabízím
WV Passat B6 2.0 TDI 103kW (rv 2007) bez STK
Pro dobrodruha, automechanika - na náhradní díly, demolition derby nebo gumbalkan - případně i s kontaktem na servis, kde to dokážou dát dokupy aby to prošlo STK.
"Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš" - <abbr title="© Standa G. 2024">myslím to upřímně</abbr>, prodávám trošku šrot.
Hodlám prodat svého zPrassáta. Asi by bylo kratší napsat, co je na něm v pořádku ale je zvykem napsat závady a tak tedy učiním. Kupoval jsem před rokem z nouze a pořád to jezdí. Jelo mi to i 220 (selfie jsem si ale nedělal, nejsem od Bosporu), před týdnem jsem odjel Praha - Ostrava - Zpátky bez problému. Zbavovat se toho chci přibližně za měsíc (kdy končí technická) a pokud se někdo ozve už teď, věnuju tomu nějakou alespoň základní péči (olej, gumy) ať to může fungovat dál. Když ne, tak ho doprasím a pošlu ze skály.
Najeto něco pod 300 gigametrů, motor stále motoruje, převodovka převoduje a spojka spojkuje, neb byla asi před 20k kompletně vyměněná, společně s brzdovýma destičkama a předníma stabilizačníma tyčkama. Do nádrže ponořeno nové, neoriginální palivové čerpadlo. Startuje na první škytnutí i v mrazech, jen jednou za čas to zařízne software, čemuž pomůže staré, dobré a známé vypnout a zapnout - a napodruhé už to jede radostně a bez protestů.
Pokud jde o závady, je jich fakt hodně - od ťukanců, odřenin a zatím spíše povrchové koroze přes poněkud unavené pružiny/tlumiče vzadu (původní majitel tvrdil, že jsou nové ale to byly naposled na lince ve fabrice) a i celá zadní náprava je poněkud unavená počínající korozí.
Klimatizace potřebuje návštěvu u autotronika (topí to hezky, nechladí vůbec - doplnit chladichlast nestačí). Kosmetických závad má hodně, sem tam na kladivo, sem tam na flexu a lak, řidičova sedačka se trošku sype, utrhlej plast na PL dveřích (podjel mi hever). Občas blbne parkovačka.
Světla svítí, stěrače stírají, aktuálně na hliníku a zimákách z mergla s vymezovacíma kroužkama.
Rádio, el. polohovatelný sedlo, tempomat a docela nesympatickej řidič, co to přiveze :))
Mohl bych to nechat opravit a pár let s tím jezdit, ale nechci už do toho sypat prachy ni čas, protože si hodlám koupit Caddy či podobné. Takže nabízím tak jak to je, nebudu nic zatajovat nebo okecávat, i za to železo mi něco daj :)
Možnosti a ceny dopravy
Se kdyžtak domluvíme
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam