úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
FIONOR
reference:
+4
nabízím
Samsung Galaxy Watch 6 Classic BT
Chytré hodinky Galaxy Watch ž Classic s Bluetooth.
Cca 3 roky staré (kupované v srpnu 2023) - nesou mírné známky používání (viz obrázky) a originální řemínek už příliš nereprezentuje, ale výměna je docela snadná (narozdíl od novějších modelů). Přidám magnerický řemínek, který jsem s nimi používal poslední cca půlrok.
Hodinky jsou větší, takže spíš nevhodné pro někoho s drobným zápěstím.
Je lepší hodinky vnímat jako extenzi telefonu, než jako sportovní tracker - na to jsou lepší výrobky (třeba Garmin) s delší výdrží, ale pro čtení notifikací, ovládání medií a základní práci s kalendářem fungují dobře, takže člověk nemusí tahat telefon z kapsy.
Hodinky nemají Gemini, jen Bixby a základního Google asistenta, takže se nedají čekat zázraky, ale pro tvorbu notifikací mi to stačilo.
Hodinky vydrží na jedno nabití cca jeden a půl dne při běžném používání (v závislosti na používaných funkcích)
1,47" Super AMOLED displej (safírové sklíčko odolné poškrábání)
dotykové/tlačítkové ovládání + otočná luneta
Bluetooth 5.3, NFC, Wi-Fi, GPS
barometr, akcelerometr, gyroskop, senzor srdečního tepu, výpočet spálených kalorií, krokoměr + měření vzdálenosti, kompas, spánek, notifikace, ovládání telefonu, odolnost vůči vodě a prachu IP68 (chocil jsem s nimi plavat a nebyly žádné problémy, ale po třech letech už za to ruku do ohně nedám)
kompatibilní s Android 10.0 a novější
bezdrátové nabíjení (nabíječka je součástí nabídky) - nabíjí se opravdu rychle
Možnosti a ceny dopravy
Osobní předání v Praze
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam