Stav: jako novýPočet cyklů baterie: pouhých 198, maximální kapacita 83%
Nabíječka: prakticky nepoužívaná, taktéž jako nová.
Používaný od 3/2022
Česká klávesnice, česká distribuce - koupený u CZC.cz s benefitem za 41.009 Kč (běžná cena této konfigurace byla 49 tis).
Fakturu samozřejmě mohu doložit.
Tento Air se od PRO M1 stejné generace liší pouze v nižší svítivosti displeje (400 vs 500 nits) a v pasivním chlazení, díky čemuž se nezanáší prachem a není jej tedy potřeba nijak čistit. V důsledku pasivního chlazení se u konzistentní dlouhodobé zátěže lehce snižuje max. výkon CPU (tzv. throttlingem). Např. u exportu 4K videa delšího než 10 minut se tak v důsledku throttlingu natáhne doba exportu o celkem přijatelncýh 10-15%.
Výkon M1 mluví sám za sebe.
Dělám 3D grafiku, stříhám 4K video - výkon pro mě nikdy nebyl problém.
Důvod prodeje: přechod na 16" protože nyní pracuji více na cestách bez externí monitoru.
Používán téměř výhradně zadokovaný s externím 4K monitorem a s externí klávesnicí, takže jeho stav je 10/10 po všech stránkách. Jeden roh zespodu je mírně "vyleštěn" od kapsy batohu z mikrovlákna.
Dbal jsem celou dobu i na to, abych nepoškrábal povrch kolem portů.
Případně poradím jak zbořit mýtus a používat tento Air M1 se 2 nebo dokonce 3 externími monitory.
Při rychlém jednání přídám tyto dárky:
* skládatelný kompaktní stojánek, který zvedne Macbook do výšky, kdy je LCD ve výšce očí
* kvalitní značkový hadřík z mikrovlákna
* textilní pouzdro
* Možnost dokoupit Magic Mouse za 1000,- (inzeruji samostatně za 1400,-)
Osobní převzetí možné po dohodě v Praze 9 – ul. Skloněná, potažmo Zásilkovna/Alzabox za 160,– (vyšší cena kvůli pojištění). Na dobírku po úhradě zálohy.
V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.