úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
THE_MIRACLE
reference:
+45
nabízím
VW Passat Variant 2.0 TDI 130 kW, 2014
Nabízím VW Passat Variant B7. Rok výroby 2014 (poslední rok výroby B7), 2.0 TDI 130 kW, DSG 6q, VIN: WVWZZZ3CZFE028382.
Aktuálně najeto něco málo přes 245 000 km. Auto mám 8 let (první majitel v ČR), kupoval jsem dovezené z Německa vydražené z operačního leasingu u
www.autobrela.cz
s cca 101 000 km. K dovozu mám k dispozici protokol Cebia, nájezd tedy sedí. Auto bylo využíváno jako rodinný vůz, jezdilo se s ním i na výlety do zahraničí, takže spolehlivost byla důležitá. Proto se jakýkoliv potřebný servis po celou dobu řešil bezodkladně. Olej měněn maximálně 15000 km/rok. Olej v DSG měněn na 120 000 km, 180 000 km a nyní v lednu 2026 na 240 000 km včetně motorového oleje. Celých 8 let ježděno pouze na Verva Diesel, případně jinou aditivovanou naftu. Po celou dobu ježděno s odstaveným Start-stop systémem. Poslední servis na podzim 2025 výměna uložení předních ramen, vlnovec a geometrie, leden 2026 výměna oleje motor a DSG, dále na jaře 2026 výměna zadních pružin a středního dílu výfuku. Cca 2 roky zpět měněny oba termostaty, v roce 2022 na 175000 km dělány rozvody + originální vodní pumpa - není potřeba řešit (interval výrobce 210 000 km, 8 let). Výfuk čistý, DPF vypaluje v intervalu cca 230 - 700 km dle délky ježděných tras. Kosmetika odpovídající stáří a nájezdu, nic zásadního, spousta menších šrámů od kamínků, ale nic zásadního. Interiér v kůži velmi pěkný a zachovalý.
Průměrná spotřeba (reálná):
město 7-8 l/100 km
dálnice: 6,5-7 l/100 km
kombinovaná: 5,5 l/100 km
Výbava:
Xenony s funkcí natáčení do zatáček (minulý rok měněno čidlo na nápravě za originální dílú, LED denní svícení, LED zadní světlomety.
Originální autorádio s DVD, handsfree, navigací, odemknutý VIM (přehrává video i za jízdy).
Barevný palubní počítač.Tažné zařízení - originál, elektronické skopné (nění vůbec vidět, aktivace tlačítkem v kufru).
Výhřev předních sedadel.
Elektrické nastavování předních sedadel, u řidiče s pamětí.
Vyhřívané čelní sklo.
Vyhřívaná zrcátka s elektrickým sklápěním (při zamčení lze sklopit podržením zamykacího tlačítka na klíčku).
Levé a vnitřní zrcátko stmavovací.
Originální parkovací kamera.
Kožený interiér (velmi zachovalý, pravielně impregnovaný).
Zánovní letní pneu Pirelli (cca 80 %).
Zaplacená dálniční známka na SPZ do 31.1.2027. Nová AGM autobaterie (leden 2026).Nová STK 7/2026, platí tedy do 7/2028.
K prohlídce a případnému prodeji od 28.8.2026.
Fotografie zde:
VW Passat B7 – The_Miracle – album na Rajčeti
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam