úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit se
heslo
passkey
Google
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
APIN
reference:
+8
nabízím
Mapa GTA6 Vice City
Tištěná komunitní mapa Vice City z GTA VI v různých velikostech na různých materiálech.
Mám ve výrobě tuto malou velkou drobnost, na kterou Rockstar serou a proto ji musím suplovat. Původně to měl být dárek k narozeninám, ale určitě o to bude mít zájem i někdo další. Zatím je to tato komunitní mapa z
https://gtadb.net/gta-6-map/interactive/
ve vysokém rozlišení a podle leaků a všech dosavadních dostupných dat by mohla být docela přesná.
Protože ony zmíněné narozeniny jsou ještě před releasem hry, musel jsem vyrobit tuto verzi mapy, ve které jsou zaznamenané i ty drobné značky odkud byly záběry z traileru, ale to by nemělo tolik vadit, protože jsou patrné až na formáu A0 a větším. Až bude oficiální vydání, tak budu vyrábět i originální mapu, ale ta bude dražší, protože to budu muset znova stahovat, renderovat a RIPovat v tiskárně... Tisknu ve vysokém rozlišení na CLV papír o gramáži 150g ve formátech A2 (120CZK), A1 (220CZK), A0 (320CZK) nebo CLV 118,5 x 175 cm (490CZK).
Případně: Tisk ve vysokém rozlišení na odolný PVC banner o gramáži 510g ve formátech A2 (220CZK), A1 (290CZK), A0 (450CZK) nebo CLV 118,5 x 175 cm (590CZK) Za příplatek 20CZK může být PVC banner vybaven po stranách kovovými očky pro zavěšení.
Při platbě BTC lightning sleva 20 %.
Osobní odběr v Pardubicích nebo posílám GLS kurýrem (protože je určitě nechcete přehýbat, posílám srolované v tubusu) vzhledem k velikosti lze poslat Zásilkovnou/Packetou pouze formát A2.Podle přání mohu vyrobit i jiné velikosti (max do šířky 150cm), případně vytisknout na samolepku a nalepit na PVC desku nebo dibond a můžete z toho mít obří obraz ;)
Bohužel ta mapa je obrovská a limitní velikost pro nějakou rozumnou úroveň detailů je A1, na A0 už začínají být k přečtení i názvy ulic, na větším formátu už jsou zaručeny všechny detaily.
Možnosti a ceny dopravy
formát A2: Zásilkovna, formáty A1-CLV: kurýr GLS, obrazy: TopTrans
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam