subsonic vcelku dobrej, bavila me projekce, i kdyz skoda ze nebyla moc kontrastni:/ ... zvuk parada, skoda prostoru, kde proste i s dobrym soundem to v celkove zni vselijak:/ u gramcu byl docela maglajz pak, odposlechy docela vysoko imho ... co me sralo byla typicka karvinska sebranka zewls, kteri kazili atmosku, takovy pyro co se hnal za gramce, ten me dokazal pekne naprudit ... byl uplne mimo a chtel asi taky nastavit nejaky mandat na magu ci co ... rozlika cola na zemi, ulepeny bagl, rozbita disco koule na zemi:/ malo lidi:/ ... mno reknu vam, ze by se mi tohle nechtelo sefovat uz, hrani me jeste bavi, ale jebacky s tim okolo mi za ten vysledek uz proste nestoji :/ je to dobra oziracka se znamyma, ale celkove mi ta akce moc nesmakovala :/ .... ten prostor je takovy neohrabany, neosobni, nevidim tam zadnou zenu ani chut s nim neco delat, pusobi na me surove ...
diky za pozvani, dominik to vcera pekne solil jednu dobu, sice rubacky ale dobry to bylo .... dry-rot na me moc veliky hurikan, to uz jsem bral nohy na ramena
snad se to zaplatilo:/ ...