DIGITALIS: ja vazne nechapu, proc se KURVA opiras do me, jako do osoby? pokud chces nejak argumentovat, argumentuj a prestan na me utocit. nerekl jsem ze jsi krava pitoma, snazim se argumentovat, proc si myslim, ze cele to co tady probehlo je proste humbuk nevzdelanejch lidi, kteri ani necetli zakon ani nedokazou rozume uvazovat nad tim co pisu, coz je zle.
nikdy jsem nerek, ze nesouhlasim s nejakejma alternativama, tvrdim celou dobu jen, ze jsem pro zakazani vydavat za lecivo cokoliv u ceho neni prokazana ucinost a u ceho neni jasne napsane slozeni. co je na tom spatneho? co to ma spolecneho s mou teplotou [ano mam porad teplotu].
Dluzno podotknout, ze kamarad ma pravdu, kdyz napsal tohle:
Overdrive: Cos bys taky cekal, kdyz si nakracis jako Doktor Zlo do skupinky druidek placicich si navzajem na rameni, a zacnes tam na ne vytahovat svoje jedy. To neni o argumentech, ale o modle - tahle lidova moudrost v sobe nese stejnou neochvejnost jako zabednenost flandaka a oznacit vsechny bylinky preferujici divky za slunickove blbky asi taky nebylo zrovna takticke. Ale asi docela prijemne, to rad verim :)))))
Dobre tedy, odvolavam, ze jste slunickove blbky a demagogove, kteri krici na brusel, jehoz zakony a rozhodnuti se jich tykaji, ale nikdo z postizenych je nikdy ani necet.
Jste jen neschopni argumentace, presne podle jineho prispevku jineho kamose:
OVERDRIVE: tym, ze sa stratili diskusia sa nedivim - pretoze nyx je na 98% plny blbcov a blbiek co jednak nemaju pre diskusiu ziadne argumenty ale hlavne netusia ako sa diskusia vedie - teda zakladne postupy o ujasneni si terminologie, nasledne temy/objektu a hlavne nedokazu viest diskusiu o teme - hned to sklzava do osobnych rovin alebo dakam k uplne inej teme...
takze viest tu rozummne diskusie nema zmysel...
To ze jsem tu sem dal text od cloveka, co je chemik a pise, ze med nebo houby muze obsahovat takovou miru radioaktivity, jaka je bezna treba u Cernobilskeho reaktoru a Ty na to zareagujes tvrzenim, ze mam teplotu a asi jsme vsichni radioaktivni a ze bych nemoh chodin na ulic, abych se nepriotravil, tak co se starat, to mi pripadne jako ukazka, ze se s Tebou vazne nema smysl bavit, protoze proste nectes co pisu.
Pak jeste pises, ze nikdo nikoho nenuti, aby sned obsah prvni krabicky, na ktere je napsano, ze to leci:
A ted mi rekni: neni to presne to o cem ja tady pisu? Ze jako na krabickach, ktere neleci, ale misto toho obsahuji rtut. olovo a jsou radioaktivni, by melo byt napsano: Obsahuje rtut, olovo a je radioaktivni. A nemelo by na nich byt napsano: Lecivo, podavejte kdykoliv, treba i svojim detem. Ve forme caje, ale klidne treba ve forme masti.
Uz se konecne chapeme? Odvolavam tedy ze kvokajici druidky jsou slepice, ktere nectou argumenty. Mozna jsem se splet a jsou to treba husy, co nectou argumenty, nebo treba nejsou druidky, nebo tak. Ale kazdopadne shodneme se uz konecne na tom, ze na tom zakonu, ktery se tady snazite petici zahnat do kouta neni vubec nic spatneho, krom toho, ze lide, kteri podvadi a kradou asi prestanou mit tak volnou ruku k podvadeni a kradezim, ktere mohou cloveka i zabit.