úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ALIANOR
ANIQUE
CHIMERA
DAEMONA
DALEEN
ELEA
FOSSY
GENEVIEVE
HAC
HANNACH
HITOMI
HONZAF
IGNIS_FATUUS
LOONA
MILLY
MOIRAIN
MOUNTBATTEN
PERTAKOIN
SEBEL
SELLIGAN
SHAHLAH
SKLIBA
TARI
TRAMIN
ULTRAVIOLET
XENA
Předvánoční korzetová session
Posezení sešněrovaných slečen i pánů, všichni příznivci korzetů zváni!
ČTĚTE POZORNĚ - POUŽITÍM TLAČÍTKA "ZÚČASTNÍM SE" SOUHLASÍM S NÍŽE UVEDENÝMI PRAVIDLY:
Jak již sám název napovídá, jedná se o sešlost korzetovou, což znamená, že každý příchozí by měl dbát na to, aby se doma nezapomněl obléknout do korzetu.
Zajímá-li vás akce a nemáte korzet, vemte si na sebe alespoň korzetový živůtek či korzetový pás. Nemáte-li ani jednu z těchto náhražek, zeptejte se vlastního svědomí, jestli je nutné abyste zabírali prostor lidem, kteří se na tuto akci poctivě sešněrují.
Zajímá-li vás akce jako fotografa/fotografku, jste vítáni, fotky z akce bychom rádi. Mějte na paměti toto pravidlo: "Než začnu někoho fotit, tak se ho zeptám, zda-li mu to nevadí."
Když účastník/účastnice k focení svolí, dává souhlas i k umístění fotek na internet!
Zároveň by nebylo fér, kdyby se akce účastnili fotografové, kterým bude následně zatěžko fotografie zveřejnit. Takový fotograf se vystavuje riziku špatné pověsti a následnému vykázání z budoucích akcí podobného charakteru.
Krom těchto pravidel se budeme chovat lidsky, budeme dodržovat pravidla slušného chování.
Kdo jakékoliv pravidlo poruší, může být z akce vykázán.
Tato opatření jsou bohužel nezbytná pro hladký průběh akce.
Těším se na viděnou!
HAC
---
---
1:09:59 6.1.2011
Korzetova party
MOIRAIN
---
---
18:28:43 21.12.2010
Dorazím kolem půl osmé
SHAHLAH
---
---
15:58:19 21.12.2010
Aby toho nebylo málo, tak mě dnes chytla záda, což není zrovna ideální stav pro korzetový sraz, ach jo :(
AKI4CE
---
---
12:10:41 21.12.2010
kurna, tesila jsem se na to jako svina, ale je mi tak zle, ze dneska dojdu maximalne do kuchyne a na hajzlik...no este uvidim, treba se mi do vecera udela lip...
SKLIBA
---
---
10:26:11 21.12.2010
ale do háje, já celou dobu žiju v tom, že máme sedánek zítra, dnes máme vánoční večírek v čističce a tam bych se po letech celkem ráda podívala :-( asi si hodím korunou
SELLIGAN
---
---
10:21:48 16.12.2010
jako naschval nam tam dali pracovni vecirek..moje ucast velice ohrozena..jedine, ze byste vydrzeli do deviti
EIREEN
---
---
17:04:07 15.12.2010
Bohužel se nemůžu zůčastnit...jak na potvoru mám odpolední směnu do 22 hodin a protože mám na starosti brigádníky, nemůžu si s nikým prohodit. Tak si to dámy užijte i za mě, solidárně si vezmu korzet do práce a sešněruju se večer :)
CHIMERA
---
---
20:54:09 14.12.2010
Proboha, Anique, udělej něco s tím slovem "zůčastním se"... nebo budem za korzetové blbky ;)))
MOIRAIN
---
---
20:26:58 14.12.2010
jen nevím, jak to bude s tím zašněrováním ;(, nemám vhodný "spodek" a nemá mne kdo zašněrovat
IGNIS_FATUUS
---
---
19:10:23 14.12.2010
Přemýšlím, co provedu se svým mužem,... že bych si dala jeden rychlej pánskej? Ale mám na to tak jednu noc ...
DALEEN
---
---
16:29:14 14.12.2010
Bohužel jsem minimálně do osmi v práci, takže dorazím později....držte mi místo :)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam