úvod
témata
události
tržiště
přihlásit
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit se
heslo
passkey
Google
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AMANITKA
ANICZKA
BRAX
CURLYLOCK
MIRAMIRA2
OREA
FORRO IN THE DARK / Brasil
Parádní brazilská kapela žijící v New Yorku se po cestě na festival Pohoda staví i v Praze! Quer dancar?
Když se čtyři talentovaní muzikanti z Brazílie potkají v New Yorku a společně zazáří v Nublu Club, měli bychom zavětřit, protože to bude určitě zajímavý. Kapela Forro in the Dark ihned zaujala známější kolegy a to hlavně eklektického Davida Byrnea (ex Talking Heads), který vlastní label Luaka Bop. Od té doby mají za sebou tři úspěšné desky, New York Times je označil za jednu z nejzajímavějších party kapel celé metropole, jeli turné s Bebel Gilberto a předskovali Gogol Bordello. Nesmíme taky zapomenout na společné sessions s lidma, jako jsou Thomas York, jazzový mág Ron Carter nebo Miho Hatori, který je hlasem Gorillaz. Forro in the Dark využívají tradiční brazilské rytmy i nástroje a kombinují je s těmi běžnými takovým způsobem, že prostě roztancují každého. Pokud také patříte k těm, co zatím nemůžou nikam k moři, nenechte si ujít alespoň skvělou brazilskou muziku a temperament přímo v centru Prahy...
CURLYLOCK
---
---
15:40:01 8.7.2011
brax: to byla moje babi :))
BRAX
---
---
13:10:41 8.7.2011
skvělej koncert! nejvíc mě ale dostala osmdesátiletá babča, co si to tam užívala jak za mlada!
MIRAMIRA2
---
---
12:40:57 8.7.2011
více Brazílie !
OREA
---
---
0:48:25 8.7.2011
nejlepsi
<<
<