Hele ono je celkem jedno jak tomu rikas, zijeme v dobe eufemismu, takze se freecku klidne muze rikat temahle ctyrma krasnejma slovama, jestli to nekoho bavi, ale z podstaty mista a druhu hudby, to jako freecko vypada a ja to tak vidim (a nikomu to nenutim videt stejne:). To je k prvnimu argumentu. Chapu naklady na party, jsou vzdycky, vetsinou se z velky casti platej z baru, kdokoliv rozumnej, kdo jezdi na party, si tam nevozi svoje piti a vi, ze to ma podporit, a samozrejme je jasny, ze z tech padesatikorun si kapsu moc nenacptete. Jen mi to prislo trosku zbytecne komplikovany nahanet ty lidi v ruinach a kontrolovat jestli maj razitko, to mi proste k tomu moc nesedi. Ja s pivem za 30 nemam problem, ale organizace je samozrejme na vas, taky jsem to myslel v dobrem - jako dobrou radu ;). Nejzajimavejsi z toho vseho mi prislo to, ze najem je tak velkej, protoze se to bude rekonstruovat. Uz pred tema 6 rokama, kdyz jsme tam delali party naposled, to vypadalo cely na spadnuti, rozhodne mi to prijde jako hodne odvazny a drahy napad, kteremu se tezko veri. Ale jestli opravdu ano, tak klobouk dolu :)
Celkove sem rad, ze se na to misto budu moct vratit, resime jen kosmeticky detaily. Zadnej stres ;)