úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AINEE
ALEXIS
CERNY_KOCOUR
CRINOS
DRUI
ELEYNE
HARALD
HUAN
KARNAL
KLA
LOPOT
MICHAEL
PERTAKOIN
WRIGLEY
Australská rozlučka
Ke konci listopadu Petrius odlítá na necelé dva měsíce do Austrálie za poznáváním trochu jiné země, kultury, mentality, klimatu a hlavně anglického ja
Přátelé! mnozí z vás už to nějakou dobu vědí, někteří možná ne. Ke konci listopadu odlítám na necelé dva měsíce do Austrálie za poznáváním trochu jiné země, kultury, mentality, klimatu a hlavně anglického jazyka.
Mnoho z vás vyžaduje rozlučku a já vás stejně nestihnu oběhat individuálně, takže rozlučka bude.
Dvě věci: termín jsem vybíral s ohledem na svůj čas a akce, které tak nějak probíhají během prodlouženého víkendu. Místo s ohledem na svojí peněženku a žaludek. Je mi jasné, že kdekdo bude mít výhrady, ale nemám v plánu a ani není v mých silách zavděčit se všem. Tak!
Šiřte dál mezi lidi, o kterých si myslíte, že by měli o události vědět. O víkendu se mrknu kolik nás bude a udělám rezervaci. V rámci toho se může stát, že místo ani čas nemusí být 100% definitivní...
ehm... Ještě dvě věci:
Událost je veřejná a hosty jsem zaklikával dosti náhodně. Přijít může kdokoliv. Kdo se v seznamu nenajde, neznamená to, že není zván.
Za druhé pokud se k rozlučkám váže nějaký zvyk, nevím o něm protože jsem sociální negramot. V zásadě jde jen o další párty, která má navíc nějakou solidní záminku... Nevymýšlejte píčoviny a nebojte se přijít :-)
Místo konání:
Moravská 40, 120 00 Praha
LADYSERENDIPITY
---
---
14:08:03 21.11.2011
Kdybychom se už před odletem neviděli, tak ode mě veliké GOOD LUCK :-)!
MICHAEL
---
---
9:26:58 21.11.2011
Když mi to jen trochu vyjde, rád dorazím.
Akorát se zas nesmím opít pivem, ten pohled na váhu už začíná být děsivý...
TOMASZ
---
---
12:38:01 16.11.2011
Austrálie... hmm... Cos proved? ;)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam