úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
13PANACEK
ANIXA
ATYKIN
BARON13
BASTOCH
CRAZYHBO
CRITT3R
DANUNA
DIDI23
DOGMAN
DRED
FEFTAN
FOX_E
HEJSEK23
HONZAAD
JAZZ
KAB
KCHARI
LAN23
LENTILA
LOO
LORENZO
MALLORYNOX
MASOO
MAXXB
METAK
OPRAH
RAFIGA
RBLS
RED_FKA
SAKA
SHADY127
SIRKA
SKALPELKA
SLIK
TERESKA
TIP
TNC
TWOH
V3S
VOTA
ZOLEK
ZUZANKOVA
Benefice pro JAHODU
Benefit na podporu neziskové organizace JAHODA, která pomáhá ohroženým dětem a rodinám na Černém Mostě.
Start v 19 hodin
19:30 Jahodová prezentace (krátký film)
Od 20 hodin JAHODU podpoří:
Vyvoraná myš (CZE)
Forbidden Fruit Clan ft. MC Henry D. (CZE/ZAM)
Confessions ft. MC Jahkoko (CZE/NIG)
Dread K (RNF)
Live sets by
Slik (Spofa) vs. 2H (Koryto)
TNC (Kinetix)
Vstup free
Přijďte se pobavit a zároveň podpořit neziskovou organizaci JAHODA, která pomáhá ohroženým dětem a rodinám na Černém Mostě.
Na místě bude prodej originálních jahodových dárků, jejichž zakoupením můžete JAHODU podpořit.
V3S
---
---
18:15:03 17.11.2011
spousta z vas nam naznacila, ze vyber zminovaneho (dejme tomu) interpreta nebyl zrovna stastny, my do toho zas tak nevidime, nechali jsme si poradit a nahradili ho jinym djem ... dal bych to nerozmazaval ;)
EM303
---
---
22:04:14 16.11.2011
BICA
: to souhlasim. ani jsem si nevšiml, že tam učinkuje, nejspíš neznám všechny jeho alias, protože přiznám se upřímně pro mě je to naprosto neznámá osoba s lokálním působením mimo naše vody:)
DAVELXR
---
---
18:15:06 16.11.2011
cy voe delate na me Benefici jo? tak diky kucka :)) a kdy si muzu vyzvednout prachy ?.)
BICA
---
---
16:43:07 16.11.2011
EM303
: já byl nejvíc pobavenej beneficí v jednom klubu na ten klub samotnej.. jinak ale pozvat na tuhle benefici šméčkaře typu Jahrider je dost neuváženej a krátkozrakej krok
EM303
---
---
15:06:10 16.11.2011
konečně "benefiční" akce pro lidi. Všechny co jsem za poslední dobu viděl byli pouze pro psy! Big up - záslužná činost pomáhat rodinám v problémech.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam