DRAHOTA: :) A co teda pak dj dela? Ja hold kdyz jdu jako posluchac, trebuju aby clovek co tam neco predvadi opravdu neco predvadel a nedelal manaska, co v podstate pousti set, kterej si moh namichat doma nebo radsi stahnout od nekoho jinyho? - a kroutí jak pičus knobama že se z mixu kouří. Hold zkratka DJ pro me stale neco znamena a beze snahy cehokoli si privlastnovat tenhle titul mi nevoní. A jeho primarni cinnost je snad v srovnani dvou desek, mr. traktore, takze jakze to delas bez tech sluchatek?. Venuju se tomu skorem 10 let tak asi chapej, jaxe divam na to, kdyz se nekdo bez jakyhokoli zaslouzeni castuje djem a pise se na line up, mam vyssi naroky. Je videt jak koukas na publikum, jako na ovce, kterym ma byt vse u prdele, hlavne kdyz je na co se bavit, na mjuzičku - diskoteka? Ne nemuzu.
Souvisi vse se vsim, muzika, prednes, podtext udalosti. A vzhledem k tomu, ze spiritual je moje srdcovka a mohl jsem prozivat rozkvet, nebo spis dovetek v dobe, kdy to byval soundsystem s hlubsim smyslem konani co opravdu rozvijel moji duši - tyvole ba co vic, dostal jsem se kuli spiritualum k freetechnu a undergroundu - alternativnim party, kde se daly zakladat tripy a ne klubickova kru po prazskejch teploklubech, nezbyva nez cekat, esli to zas nekdy chytnete za koule a opacnej konec. Ne nemuzu.
Nakonec zajiste pak chapes me personalni sympatie konkretne k tvoji osobe za skutky minule, jez se tezko mlcky prechazej . . . . . nicmene to je to posledni co mi trapí. Osobní problem. Muzu.
Ve finale teda jen zaglosuju, ze aktivita spiritual SS velmi ochabla, nicmene navrat k cinnosti timto stylem je smutnej a mozna by bylo lepsi kdyby to vubec neprobehlo. Chapu spravne, ze ses chopil aktivity, ale esli dokazes citit trosku hloubeji, nez ja sem hustej dj a hraju v klubech pred lidma, kouknes na stary fotky, zeptas se Milana a Davida a popremejslis co znamena "back to da roots" , treba se to muze dopracovat z5 k nejakym hodnotam. Ne zatim nemuzu.
Myslim, ze jsem zhodnotil vse co si myslim a nikdy nevyrknul, jen naznacoval. Zbytek je na vas. Tise sleduji vyvoj. At se vyvede a dari.