heeeej KUŽELKY byly boží!!!!!
jsme taky hráli, s klukama, když jsme se šli mrknout na obrázek Goofyho (postavička z Walta Disneye) - víte ne, tam byla namalovaná sprayem jeho hlava, někdee rovně doleva kousek od písmen "ANTIFA" 8))
GERTRUDA_: my jsme všechny kuželky sejmuli tak 4x-5x, a ještě vypadaly jakž takž použitelně, takže: good job, ladies ,)
SAB23: ve finále dobře žes tady ten popis cesty napsala, neboť jen díky tomu jsme na tu party vl. dorazili, ty voe.. díky tomu Tvému popisu, nás taxíkář hodil téměř úplně před vrata, takže: díky brouku ,) seš fakt jednička :* bo jsme nevěděli vůbec kde to je nikdo bo jsme spoléhali na to že to bude vědět někdo jiný prostě :)))) klasika, ale jako bonus jsem měla vybitou baterku na phonu, chytře, ou jee (jsme zavolali MOGADISHOvi ať mrkne na nyx co tu o té cestě píšeš :))..),, každopádně seš máslo žes tam nebyla taky.. boo
říkám, nářezz prostě, eště jednou jako, to musim pochválit tu akci :) prostor mě totálně nadchnul prostě. říkám, hl. ten písek, hodně solidní náznak beach party.. 8)
zvuk mohutný, a ty otevřené zdi a vůni těchhle budov.. to taky můžu.. jo holt asi každý máme svůj vl. fetiš 8))) a ten oheň vevnitř, ten se mi taky líbil, jak mají bezďáci vždycky v amerických filmech, víte ne :)) krása prostě se vším všudy. a lidi nejvíc fklidu aj po 6té hod ranní, co víc si přát.
jediné teda, co bych vytkla, byla ta díra v zemi cca 2,5 m hluboká, jako že kdyby tam někdo vyndanej ve tmě šlápnul(=spadnul) tak by to bylo při nejlepším na zlomený vaz. alee na druhou stranu nás to hodně rozesmálo :)))))
TIP: jako net/nenet, stejně vždycky kdo se na tu akcí má dostat tak se tam dostane, a kdo ne tak ne, navíc na nyxu taky není přece každý kretén.. není to jako kdyby to Sab nahodila na fakebooku apod.. alespoň teda pro mě to je undergroundová sociální síť, férovka prostě. navíc benga taky přijeli až po telefonátech místních.. co si stěžovali na hluk. každopádně viva la majitel, že jim nebral phone, a tak tam nemohli vlítnout dřív.. bo soukromý pozemek. víc takových majitelů to chce.. :) kterým se nedá dovolat, nedají se najít, apod.
REBORNA: prostě´s to pěkně prosrala, žes nedorazila :) stejně jako posledně na ten Warehouse, a předposledně vl. Warehouse taky. ne jako bylo to fakt pekelně super prostě, a moji noví 2 kámoši z Indie a z JARu tak ti byli úplně nadšení jako, trsali jak o život (a už mi psali že je zas příště musím někam vzít :)), bych trsala až do konca taky kdybych nebyla spíš spánkoidní.
peace, a takovýchle snových akcí víc 8)