rajt. a co se jeste muze hodit: /nezavazne zeano, osazenstvo bude rado kdyz privezete jen sebe a chut pomoci/
:)
takze:
a/velky stary hrnec ktery byste jinak vyhodili /a tudiz po znich ho tam mohli nechat/ - na delani gabliku pro vetsi particky, jako treba pro hladove brigadniky na znich/
b/kava /ruzne zbytky stacej - nejsme baristi a je tam presso italskej bazmek.
c/cukr. ten se hodi dycky. at do kafe nebo do kvasu. gramy, deka, kila. master killa
d/brambory na primou konfrontaci s taborakem, ci jeho zbytky.
/nebo jine zeleniny na vikendovou kulinaristuku, event prebytky na uskladneni do sklepa, /ano mame, ukazeme/ zima byva i v polabi pro puvodne mestske endemity kruta a nemilosrdna/
e/ chlast. nejlepe palenky, daj se redit s jablecnym džusem , delaj skvely pocity a rozehrejvaj oudy. ale vino se taky vypije, kdyz bude.
f/trava/ciga. cígo nebo jen praska si dycky nekdo da.
g/ mouka, drozdi, event neco na pizzu /pec zatim nespadla./
h/hudebni nastroj /kytaristu a akordeonistu valiciho taborovy slagry tam mame, ale kdyz se nekdo prida, stvori duo, trio, kvarteto - bude pohoda nasobena.
i/ nuž na krajeni jablek v pripade ze se nevymysli lepsi zpusob pripravy drte pro lis
j/vymyty pet flasky na vyslednejk produkt.
::::UPOZORNENI::::: - achtung!-vnimanje- cerstva jablecna stava vydrzi od lisovani po nezkazeni V LEDNICI max tri dny - ctvrtej uz to zacina byt obtizne pitelne. pocitejte s tim!
a jako bonus potesi neco na zub, cim se da pohostit vic nez jeden clovek/jednim soustem.
...
ja osobne tam beru vine kvasinky tekute na delani jabcaku /mnozstvi na cca 50 litru/ a nejakej gablik pro cicina, sem si to pisu pro jistotu, abych na to nezapomnel:)
tesim se.