KAREN: jednu sanitku sme viděli při odchodu do auta. Stála u hospody a dva kluci, či muži, co se účastnili párty vysvětlovali, že už můžou jet domů, protože člověk, který vypadal, že mui není zcela dobře už je v lepším stavu.
Musím se přidat k veliké děkovačce. Je mi někdy líto, že se tu nedají dávat lajky :) Já v sobotu během dne nevěděla, zda vůbec jet, když mi nebylo příliš dobře, ale nakonec jsem prostě zhodnotila, že je to něco, co bych měla udělat:) K mému překvapení mne to nesložilo a naopak jsem se druhý den cítila lépe. Možná za to může i to, že sem si dala slivovičku. Ta je prý na krk dobrá :) Nehledě na zdravotní efekt přátelské atmosféry, hromady radosti a štěstí ve vzduchu!!! :)
DĚKUJI VŠEM ZA TU NÁDHERNOU ATMOSFÉRU!!!!
Jinak ještě speciálně vzdávám chválu a dík celé grupě lidí, která prováděla přípravy. Super nápady s ledem a led - kama! Krásné trpasličí kopičky osvětlené svíčkami. Jako by to bylo malé městečko :) Krásně to vyšlo, že nasněžilo a mrzlo. Také veliká poklona, že se povedlo zajistit jurty i přes jisté komplikace a tee-pee hřály jako o život:) Musím též pochválit barmistry:) Výborně to tam vedli a rozhodně sem se skvěle bavila :))
KERRAY: Já tady taky koukám :)) Nějak jsem si nestihla povšimnout pěkné hromady lidí :)