DUALCHANNEL: já souhlasím, že kdyby se nám nepodařilo na našich bednách vychytat do té doby všechny mouchy, tak je lepší si asi něco půjčit. asi bych do té doby udělal někde přímo v Praze v květnu nějakou pidi-akci na "otestování" toho, jak si to představuju, včetně otestování výdrže baterek a tak...
v podstatě tím spojením "psytrance + žádná světla v noci (jen UV + ohně) + solární panely přes den + žádný generátor" jsem tak trochu posedlý už léta, úplně celá samostatná akce v tomhle duchu se mi ještě nepodařila (max. jsme točili pivo na solární panely přes den, několikrát...). takže je to zase další pokus o jakousi mystickou akci co bude "přesně jak si to představuju".. taková moje posedlost :-)
KRYSTOF_: já myslím, že by to bylo super, ale já právě na slunovratu uvažuju o jiném místě, kde byl slunovrat vloni super.. takže sorry... v podstatě mystický význam má jen poslední jarní úplněk, což je právě ten květnový, takže to je vhodný termín pro psytrance. udělat si tam pak za měsíc slunovratový techno bude určitě super... a budete mít i větší šanci, že vyjde počasí a tak...