Supr párty, bohužel se neobešla bez mrdek čórkařskejch :(. Kolem jedenácté dopolední, když už nás pařilo u beden cca 7, mi zmizel batoh položenej vedle beden. Během 5-ti minut, kouknu - je tam, kouknu - neni tam. Batoh jsme posléze našli v jedné z rozpadlých budov. Jako naschvál jsem měl u sebe zrovna všechny své peníze (několik tisíc), plus se divím, že se někomu zalíbila i moje netechnařská mikina GAP a mobil v hodnotě 0 Kč oblepený izolepou. Zmrdovi přeju, aby 2c-b, které jsem tam měl, považoval za stimulant a vzhledem k dosti odlišnému dávkouvání si poslal takovou, že se z toho zblázní......
...A to bohužel nebyl jedinej případ - kámošovi někdo vybral kapsy když spal :(.
PS: Teď to nejdůležitější, aby tento příspěvek nebyl jen brekot nad rozlitým mlíkem:
SAKRA LIDI, ROZMYSLEJTE KOMU REKNETE O MEJDANU TYPU "ASK YOUR FRIENDS", MÁ TO SVŮJ SMYSL A NÉ KAŽDÝ JE ŽÁDOUCÍ!
Nedávno byla kalba Owa, Granko a na 150-200 lidí tam nebyl ani jeden smažák. Proč? Protože se o párty nedověděli. Byla tam pípa, kde si každý čepoval pivo sám, když předem zaplatil, nebyl nikdo kdo by to kontroloval a fungovalo to.
TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU - NÉ KAŽDÝ JE VÍTÁN!!!