ROMANITO &
7ONDRA7 &
LUCKY_MAN: My vsude pisem Dobrovolné vstupné, casto s dodatkem, ze tim nemyslime volne. A opravdu dobrovolne se nerovna volne. Neni dobre volne, ale dobrovolne se muzes rozhodnout kolik das. Mame (a doufam snad opravneny) pocit, ze za trojdenni akci zaplatit alespon neco, je spravny. Proto lidi u vstupu se snazi od lidi vybirat vstup. Kdyz jsme to nechali uplne na nich, vybralo se 20-30 korun na cloveka, coz mi prijde za trojdenni festak dost smesna castka. Dnes to bylo asi 150 a stejne mi to neprijde za tridenni festival moc.
Nehlede na to, ze nikoho jsme nenutili, vzdy se rika doporucene vstupne (letos 250) a vzdy to bylo na konkretnim navstevnikovi, kolik dal.
a k tomu "kastovani" - je to uz dlouholeta tradice Povalce. Kdo da vic, dostane jiny naramek, ano - muze se citit lip, nicmene dostane hlavne bonus nejakyho piti zdarma. Coz je takovy nase maly "diky" tem, kteri prispeji vice.
A jinak dodavam, ted uz ne jako organizator ale jako navstevnik nejruznejsich akci, ze mi neprijde uplne k veci resit, jestli ti je neprijemny, ze po tobe nekdo chce vstup. Na kazdy akci, at uz je vstup jakykoliv a vybira se ruzne (klidne do klobouku), by mi bylo hodne trapne, kdybych nezaplatil. Ten, kdo nechce platit, pro me bude vzdycky trochu prizivnik.