kdyby někdo si dokázal vzpomenout .. na ty dva starší pány (respektivě jednoho asi 40 let co měl šedivý dlouhy vlasy ) spíše to vypadalo jako to co po nich zbylo ... hlasil tam něco vy smyslu "ste mlady tak tančete" byl v kratasech , celkova vyzaž byla takova bežovo vybledla . tak jsem ho viděl jak si dával na muj šedivej batoh mikinu. Uvnitř : kliče,peneženka,kalhoty,triko,2knihy,reflex . nějak jsem tomu nedaval velkou podstatu ,myslel jsem že to je cool neboco... tak jsem lital sem-tam a předkoncem jsem seděl venku na ty lavičce když už začali uklizet tak jsem šel dovnitř a vrátil se s nepořízenou, ... je mi to jasny ,příšte si pořídim řetez na batoh ... nechci ho obvinovat, energii na to ho hledat nemam a kvuli tomu kdoto ukrad musim měnit zamky,garažový zámek, do toho přítelkyně v agonii jelikož už se jsem tenhle podobný obsah ztratil na akci 2x ale na mou obranu tehdy za tim byl alkohol a ja usnul , tentokrat poprví svazek klíču a ja byl celou dobu vzhuru. kdybyste ho náhodou někdo podle popisu poznali a neni vyloučeno že se někde objeví nebo už byl spatřen ... dokazat zatim nic nemužu ale ani vyloučit ...
Dekuji za party lidi, v rytmu elektroswingu a fletny jsem si to všechno stejně parádně užil .