jeste takova technicka, sice pises neco o jidle, ale zatim byly vsechny rocniky v tomto ohledu naprosto tristni...uvital bych neco k jidlu po celu dobu trvani axe, nemyslim jeden "kybl" gulase, kterej vydrzi tak 1/2 den nebo 10ks hermelinu, ale "full" servis kdy je opravdu jida dost tak aby se clovek 3x denne normalne najedl, v okoli nikde nic neni takze si samozrejme muzu dovezt jidlo vlastni, ale je to skoda, imo je lepsi tam neco kuchtit aby z toho byly penize na axi, minule nebyl ani caj nebo treba tatranka :) zkratka a dobre, muzu se na neco k jidlu spolehout nebo si to mam vyresit sam ? na w-landu se naslo par stanku, kde to vubec nebylo spatny, treba cersva kava nebo palacinky, to se mi libilo...co se mi ovsem nelibilo byl burger za 85kc nebo hnusna koobasa z makra za 60kc, bejt to moje axe tak dotycnemu za to vymlatim vsechny zuby a nechal bych ho ten parek sezrat brckem...to neni zlodejina to je primo svinarna, nemam problem zaplatit si trochu vic, ale chci za to primerenou porci a kvalitu, ja kdyz videl v jakych hygienickych podminkach a s jakou "profesionalitou" si obsluha vyse zminenyho stanku pocinala tak mi bylo na bliti, kobasa ta nejhorsi mozna bez masa, sama flaksa a tuk (btw ta sracka vyjde v makru asi na 3 kc za kus, tady to bylo za 60, tolik nestoji ani parek na staromaku), tvrdy a stary pecivo, o ubrousky clovek musel na kolenou prosit, 2 ks toustu delal asi 30 min. atp.... no zoufalost sama...jako bych se vratil o 20 let zpet...tyhle lidi bych fakt mlatil...jak to, ze to vubec nekdo dopusti, pustit si na axi takovyhle curaky, kteri prijeli akorat rejzovat prachy a kazit dojem cely axe....prisaham bohu, ze pokud jeste nekdy neco podobnyho na axi potkam tak budu hodne zlej, a zlej mimno, to je moc spatny, opravdu MOC SPATNY ....