úvod
témata
události
tržiště
Nepodařilo se načíst diskuzi.
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit se
heslo
passkey
Google
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
GABOSHEK
MAMAKAMI
PŘIVÍTÁNÍ JARNÍ SLOVANSKÉ BOHYNĚ VESNY V NÁS!
Centrum BUCHOV 28.-30.3.2014
Přijď probudit Slovanskou tradici a přivítat Jaro v sobě!
Centrum BUCHOV 28.-30.3.2014
Přijď probudit Slovanskou tradici a přivítat Jaro v sobě!
Rituální tanec slovanské bohyně Vesny, sběr bylin ve volné přírodě a výroba domácí léčivé mastičky pro jarní krásu, Jóga pro rovnováhu mezi tělem a myslí, spontánní tanec, cvičení s dynamikou pánevního dna, léčení ženství, sdílení a Bazárek našich šatníků!!!!
Pokud něco vyrábíš, můžeš dovézt své výrobky, uděláme si tržiště svých pokladů- kde můžeme směňovat, prodávat a ukázat svou tvořivost!
Příjezd: v pátek 28.3. mezi 16-19 hod.
Program: Může se měnit na místě podle situace
Pátek:
17:00-18:00- Power nebo Hatha Jóga na protažení – Laďka
19:00 večeře, prezentace, organizační věci!
20:30 –22:00 - sladění v kruhu – večerní program
Sobota:
8:00-9:00 – Power nebo Hatha jóga-Laďka
9:30-10:30 - snídaně
10:45-12:45 - sdílení, něco málo o Slovanských bohyních, tanec, práce s lůnem-Jana
13:00- 14:00 - oběd
14:00-15:00- pauza – Bazárek
15:00- 16:30 - povídání o bylinkách a inspirativní příběh- Gabča Vágnerová
16:00-16:45 – pauza
16:45 – 17:45 – práce s lůnem a tanec
18:00 -19:00 večeře
19:30-22:00 - rituální tanec Vesny- Jana
Pak volná zábava....Noční tanec, bazárek – tržiště - nabídka svých výrobků (vezmi, co vyrábíš šperky, mýdla, mastičky, oblečení obrázky, karty, kameny atd…
Neděle
8:00-9:00 - jóga/ spontánní tanec Ladka a Jana
9:00-10:15 snídaně
10:30-11:45 - procházka za bylinkami- Gabča
12:00-13:00 - oběd
13:15 - 15:30 - výroba domácí léčivé mastičky- Gabča
16:00 - 17:00 - ukončení v kruhu, sdílení
Cena:
spaní na matraci s plnou penzí
2740,- zaplacení do 14.3.
2940,- zaplacení po 14.3.
Spaní na posteli s plnou penzí
2940,- zaplacení do 14.3
3140,- zaplacení po 14.3.
Omezený počet žen – Pro zajištění svého místa je nutné poslat nevratnou zálohu 1300,- na č.u.2300406706/2010 Fio banka – napiš jen své jméno
Kde: Krásné Centrum Buchov
Více zde: http://www.centrum-buchov.cz/cs/o-centru
Přihlášky a více info. taneczeme@seznam.cz
Lektorky:
Gabriela Vágnerová
Sama jsem prošla ošklivou a nepříjemnou nemocí, podívala smrti na záda a dokonce v útlém věku prošla menopauzou. Láska k mému lůnu a zázračné dary přírody mě ovšem přivedli na správnou cestu a dnes se těším z krásného těhotenského bříška. Nabízím Vám všem, které máte podobné, ne-li stejné trápení, těm které se často setkáváte s nemocemi vaší Jóni v ženském kruhu, kde Vás naučím nejen milovat opět sebe sama a vážit si svého ženství, ale především Vám předám vzácné rady a recepty, jak se těchto nemocí zbavit.
Na místě bude možnost zakoupit léčivé čípky a mastičky.
Jana Zittová
Zkušenosti s Taichi a Čhi-Kungem, Karate a jógou mě postupně přivádělo na to, že v sobě kultivuji spíše mužskou stránku. Až jsem přišla na to, že tanec, kterému se věnuji již od dětství od disko tance, latinsko-americké a standardní, spontánní až po Flamenco tanec, kterému se věnuji do teď, je pro ženu nejpřirozenější vyjádření. Tanec je pro mě rituál života. A velice ráda experimentuji s hudbou, jako hybatelem všech procesů, které se odehrávají v těle, emocích, mysli a v celé bytosti.
Absolvovala jsem celoroční školu Tantra-jógy pro ženy I. a II. stupeň u Mudr. Moniky Sičové a tomuto posvátnému indickému cvičení, které se nazývá Mohenžodáro, jsem propadla z mnoha důvodů: Pomohlo mi to jít do hloubky mé vnitřní ženy a uvědomit si svou ženskou podstatu a propojit tanec s cvičením.
Má práce je inspirovaná studiem a poznávání u Mudr. Moniky Sičové, Surya Cincia Donnoli, Janu Soren Ventegodt, Renaty Skálové a mnoha dalších. Dále se zajímám a vdělávám v léčivých masážích, nabízím ženám i mužům individuální terapie klasické a tantrické léčivé masáže, práci s dotekem, taktéž Astrologie je věda, která mě provází již od dětství a kterou využívám při provázení.
Ženské kruhy a práci ve skupině vedu již přes tři roky a je to krásná a transformující cesta, jak uctít samu sebe jako ženu, svou cykličnost, originalitu a nechat se pohýčkat léčivou ženskou energii. Čerstvě se zabývám Slovanskými Bohyněmi a tím i vzniká nový projekt Tanec Slovanských bohyní.
www.taneczeme.cz
Laďka Rosíková
Volný pohyb mě naplňuje a pomáhá mi uvolnit mysl. K power joze jsem se dostala kolem roku 2003 a zjistila jsem, že mi pomáhá uvolnit ztuhlé svaly, předchází tak bolesti v těle a zlepšuje náladu. Zajímá mě i vliv power jogy na čištění energetických cest - čaker - v těle. Absolvovala jsem kurz Instruktora Power Jogy v Body Mind Spirit Academy.
Těší se :-) Jana Zittová, Gabriela Vágnerová, Laďka Ladka Rosikova
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam