Jinak za mě velmi příjemná akce, až na tu brutální sobotní kocovinu teda, ale pohádkovej les plnej hub, nespočet známých tváří, sluníčko a celková atmosféra za jedna (hudbu neřešim, neb jsem v tomto smyslu neznaboh a obvykle nedokážu ocenit kvalitu, resp. stačí mi málo :)) ).
Co se týče jídla a pití - ano, i já jsem náročná na výběr a ano, i já bych ocenila čajovnu (minulej rok bylo oboje a tahle akce byla paradoxně první za celou mojí festivalovou existenci, na kterou jsem si nevzala vůbec žádný zásoby, ale ok, můj problém), nicméně když nešlo jinak, podřídila jsem se. Co ale považuju za fakt velkej nedostatek - na baru nebylo možný dostat ani pitomej čaj do kelímku. Stála jsem za nim (z vnitřní strany) celou sobotní noc a kolik lidí by dalo nevimco za 2 dcl něčeho teplýho a nealkoholickýho (ano, grog jsem jim udělat mohla). Nebyla tam ani rychlovarka (ta se tam záhadně zjevila až někdy v sedm ráno), natož aspoň jedno balení Tesco čaje za 15 korun... nic by to nestálo organizátory/ky (až na těch 15 korun, který by se jim ale mnohonásobně vrátily), nic ani barmany/ky (zapnout čudla na konvici neni o nic složitější než nalejt panáka, natož načepovat pivo!) a účastníci/e by chrochtali/y blahem... nakonec jsem jim v ešusu svářela vodu a zalejvala to trochou džusu, bylo mi těch vymrzlin fakt líto... takže to bych příští rok vážně doporučovala pořešit líp... nebo aspoň nějak... a jinak teda já jsem docela šampónka a potrpim si na spoustu věcí (např. sprchy - ty byly super, dokonce mi do nich jednou vlezl i nějakej chlap!), ale když jedu na freečko, tak to tak beru a neremcám... jen ten čaj teda fakt průser, to říct musim...
No a na závěr bych velmi chtěla pochválit Chaosovo solární dvojkolo (i s řidičem), flétničkový výstup Andyho s Martinou a především pak nezapomenutelný sobotní podvečerní výstup uskupení Blázni.cz a Prostoryrevival.cz (již zmíněný chlapec v jelením svetru???), to byl vskutku bezkonkurenční zážitek! Takže ještě jednou díky kluci a holky :*