fíííííííííííha, tolik rozruchu jenom kuli tomu, že mi připadalo podprůměrný jídlo (stejně jako většině mejm známejm, co ochutnali)... kdybych to byl bejval věděl, tak na to neraguju a nic nepíšu :) ...z jedný poznámky v závorce jsou najednou "moje komentáře"... když s něčím nesouhlasím a ozvu se, tak jsem naráz "neférovej člověk" a už nejsem kámoš (pomalu si začínám zvykat... což je trochu smutný...)....... ok. dobře. já se teda příště pokusim na tom diskuzním serveru nedisktuovat a už budu jenom plácat po ramenou :)
VERU_HUS: :D ok, tak jsem asi neférovej člověk...... vidíš, a to jsem vždycky považoval férovost za jednu z nejvyšších hodnot ;) ...ale možná si mě s někym pleteš - vzhledem k tomu, že jsme se za ten večer téměř nepotkali a rozhodně jsme neměli čas pokecat (býval bych ti řekl, ne asi...) ;)
ILAB: kde o sobě píšu, jak jsem dobrý kuchař? sebechválou většinou moc netrpím ;) kdo mě zná, tak to ví... ok, v pořádku, vařím rád, nasytit pár set krků neni problem - ale musíte si vybrat - buď muzika nebo jídlo... nerozkrájim se ;) ostatně taky kuli muzice už téměř rok profi nevařím...